Strelci so se izkazali

Na letošnjem državnem prvenstvu z zračnim orožjem so se izkazali tudi gorenjski strelci, ki so bili med najuspešnejšimi udeleženci tekmovanja.

Kranj – Državno prvenstvo z zračnim orožjem je poteklo v organizaciji Občinske strelske zveze Ormož. Med člani s pištolo je zmagal Klemen Tomaševič (SD Lotrič Železniki). Drugi najboljši Gorenjec je bil Maro Hološ (SD Trzin), ki je osvojil peto mesto. Ekipno je SD Trzin osvojilo osmo mesto. Med članicami s pištolo je bila najboljša Olga Justin (SD Gorenja vas), ki se je uvrstila na peto mesto. Ema Kuzmič (SD Trzin) je bila uvrščena mesto nižje. Ekipno so strelke s pištolo SD Trzin osvojile tretje, strelke SD Gorenja vas pa peto mesto.

Med člani s puško je bil od Gorenjcev najboljši Nejc Klopčič iz SD Trzin, ki je osvojil tretje mesto. Naslov ekipnih državnih prvakov z zračno puško je osvojilo SD Trzin. Najboljša članica je bila Suzana Lukič (SD Trzin) na petem mestu.

Gorenjska je uspešna tudi med mladinci z zračno puško, saj je Luka Lukić (SD Trzin) zmagal, drug pa je bil Ernest Eman Babača (SD Triglav Javornik - Koroška Bela).

Med mladinkami s pištolo je zlato medaljo osvojila Anja Prezelj, ki je že več let najboljša strelka s pištolo tako v mladinski kot članski kategoriji. Matija Kecelj (SD Domžale) je med mladinci z zračno pištolo osvojil bronasto medaljo. Ekipno so mladinci SD Lotrič Železniki osvojili drugo mesto. Med mladinkam z zračno puško je državna prvakinja postala Teja Medved (SD Trzin).

SD Trzin je bilo na prvenstvu najboljše s petimi medaljami, SD Lotrič Železniki pa je bilo z osvojenimi tremi medaljami na četrtem mestu.

Oddajte svoj komentar

Kranj 14°

pretežno oblačno
vlažnost: 83 %
veter: SZ, hitrost: 11 km/h

8/25

sreda

13/23

četrtek

15/19

petek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

IZLETI / Kranj, 7. junij 2020

Na Srednji vrh nad Završnico

IZLETI / Kranj, 25. junij 2020

Štiridnevni izlet v Bosno

IZLETI / Kranj, 29. junij 2020

Na letovanje v Izolo

IZLETI / Kranj, 3. julij 2020

V Romunijo

IZLETI / Kranj, 9. september 2020

Letovanje na otoku Rabu

 

 
 

 

 
 
 

Tovornjaki polnijo počivališča na gorenjski avtocesti / 15:16, 1. junij

A zdaj bojo pa osebni avtomobili morali v kolonah čakati? Zaradi tovornjakov čeprav večjo da nemorejo če mejo do ponoči?

Opolnoči v Sloveniji epidemije formalno konec / 14:08, 1. junij

In zmage proslavljamo s preletom vojaških letal ! Ko v stari Jugi.. Vrhunsko, še vojaško parado prosim!

Obvezno ostaja nošenje zaščitnih mask / 11:42, 31. maj

Cel svet stoji oziroma se vrti počasneje zaradi malce močnejše gripe. Nateg stoletja.

Obvezno ostaja nošenje zaščitnih mask / 09:39, 31. maj

Zdravniška stroka pravi maske niso več smiselne, so samo še priporočljive za starejšo populacijo, govorec Jelko pravi, maske so še naprej obvezne !!
Komu verjeti? Stroki ali politiki?

Žalost onkraj sanj / 09:32, 31. maj

Še dandanes je klerikalcem ideal Slovenija v letih pred drugo svetovno vojno, nazadnjaštvo, velik vpliv RKC v kateri ženska igra podrejeno i...

Manj raka ali manj obravnav? / 16:27, 30. maj

Avtorica članka, ko se je začela korona je takrat svet obstal. Zdravniki so povedali, da se vsi ukvarjajo s pandemijo in, da vse druge diagn...

Počivalšek: zlorabe so nesprejemljive / 09:40, 30. maj

Ejga švaba, kva vam je mask zmanjkalo v Nemčiji al so švabi škrti?