Tanja odgovarja

»Anka Zaspanka«

Najprej vam bi zaželela uspešno, srečno in predvsem zdravo novo leto. Hvala vam za vse spodbudne besede, ki nam jih namenjate, ko ne vidimo več poti naprej, in vesela bi bila vašega odgovora. Lansko leto je bilo v vseh pogledih slabo. Kot da bi mi enostavno padel mrak na oči, vsa energija je šla iz mene in enostavno sem obstala na mrtvi točki. Zato vas, Tanja, sprašujem, kako mi kaže v ljubezni. Moja služba in zdravje? Hčerina šola in ljubezen?

So trenutki ali obdobja, ki so naporna tako ali tako. In vse to je narejeno tako, da nam jemlje energijo. Vaša mrtva točka, na kateri stojite, se bo kmalu začela obračati v pozitivno smer. Pa poglejva najprej ljubezen. Prijatelju ogromno pomenite in sedaj, ko ste mu povedali določene stvari, je osamljen in vas zelo pogreša. To obdobje mu bo dalo vedeti, da mora določene stvari nujno spremeniti, če si želi ostati in biti z vami. Pustite mu še malo časa, ne drezajte vanj, skratka pustite ga pri miru, da čisto sam pride do zaključkov. V prihodnosti vaju vidim skupaj, saj se imata rada, in pripravljen bo narediti veliko več, kot je do sedaj. Res je, kot pravite, da je bivšemu možu žal za marsikaj, ampak nazaj se ne glede na vse ne boste vračali. Nikakor ne boste ostali sami. Glede službe ne vidim, da bi vas moglo kaj skrbeti. Zdravstveno stanje se vam je že in se še bo izboljšalo in takih izkušenj, ki ste jih imeli prejšnje leto, ne bo več. Samo tako naprej. Hčerka je zelo obremenjena in glede šole je jezna nase, saj ve, da je veliko premalo vložila, in zato tudi rezultati niso mogli biti najboljši. Šolo bo naredila, od zdaj naprej je videti, da bo vse skupaj vzela bolj resno in odgovorno. Poklic bo vezan na izobrazbo in bo zadovoljna. Pri zdravju razen psihičnih bremen ne bo nič narobe. Njena ljubezen še spi. Ob pravem času bo tudi njeno srce zaigralo, letos morda še ne, naslednje leto pa vsekakor. Želim vam vse lepo in hvala za lepe želje.

»1969«

Že večkrat ste mi odgovorili in vedno so bili vaši odgovori pravilni. Vi mi pomenite rešilno bilko oziroma svetlo luč v temi. Tokrat bi rada, če mi napišete kaj več za prijateljico. Zanima jo, kdaj približno dobi službo. Ali lahko še pogledate, kako ji v prihodnje kaže v privatnem življenju.

Prijateljica bo dobila zaposlitev prej kot v roku pol leta in bo več kot zadovoljna. Drugače pa je njeno osebno življenje. Kot ste že napisali, si enostavno ne predstavlja življenja brez moža, ne glede na vse njegove napake. Res je, da ima nad njo veliko moč in jo je zaradi tega na različne načine razvrednotil. Ampak nima moči, da bi karkoli spremenila, niti ne prave želje, da bi bilo drugače. S tem, ko dobi zaposlitev, se ji bo končno začelo obračati na bolje. Novo okolje in ljudje ji dajo nove poglede in ji bo s tem marsikaj lažje. Tudi odločati se. Srečno.

Oddajte svoj komentar

Kranj 15°

oblačno
vlažnost: 71 %
veter: JV, hitrost: 11 km/h

10/22

petek

8/21

sobota

6/23

nedelja

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

OBVESTILA / Kranj, 18. september 2020

Odpovedani izleti, zaprta pisarna

IZLETI / Kranj, 19. september 2020

Na Dolenjsko na oglede in kopanje

IZLETI / Kranj, 19. september 2020

Po Dolenjskem

IZLETI / Kranj, 19. september 2020

V Karnijske Alpe

IZLETI / Žiri, 20. september 2020

Pohod ob rapalski meji

GLASBA / Srednja vas pri Šenčurju, 20. september 2020

Dobrodelni koncert

IZLETI / Kranj, Škofja Loka, 21. september 2020

Trgatev v Vitovljah

PRIREDITVE / Škofja Loka, 22. september 2020

Zaljubljeni v ustvarjalnost

 

 
 

 

 
 
 

V sredo potrdili 104 okužbe z novim koronavirusom, trenutno več kot tisoč aktivno okuženih / 14:57, 17. september

Prelet šestih f-16 in treh pilatusov za zmago nad epidemijo korone je bila slaba ideja. Morali bi izvesti celovito vojaško parado, tako pa se nam je sovrag izmuznil.

Premisleki o prihodnosti javnih medijev / 11:39, 17. september

klap klap retard

Premisleki o prihodnosti javnih medijev / 10:14, 17. september

trček iz SD-ja imenovan Primož


...................................SD = stupid degenerate

Premisleki o prihodnosti javnih medijev / 08:59, 17. september

Evo ga, pridružil se nam je še en klon trol vernik grofa drakule takozvani dolejo.. Dežman mogoče?

Wojčehowski, tole peče a?
SDS = Small dick syndrome

Premisleki o prihodnosti javnih medijev / 19:48, 16. september

Primož, Nova24TV in Demokracija sta ravno tako pristranski kot POPTV ali RTVSLO, a sta v manjšini, zato sta neprecenljivi za uravnoteženje. ...

Premisleki o prihodnosti javnih medijev / 16:29, 16. september

Primož, tole pa peče!?

Premisleki o prihodnosti javnih medijev / 16:26, 16. september

Primož, skoraj pozabil.
Tudi belčiki imajo svoje ga predstavnika. Pogačarja v beli majici!
Dejmo Tadej!!!