Tanja odgovarja

»Vnukinja«

Pozdravljeni, draga Tanja. Že velikokrat ste mi pomagali rešiti probleme. Iz srca sem vam hvaležna za vse vaše pretekle odgovore. Pojavile so se nove skrbi, zato sem se spet obrnila na vas. Veselim se vaših odgovorov in vas lepo pozdravljam.

V veliki meri ste vključeni v življenje svoje vnukinje in tega za nič na svetu ne bi želeli spremeniti. Navdihuje vas njena zvedavost in verjamete v njene sposobnosti. Navezali ste se nanjo in želite ji samo najboljše, saj zdaj, ko ste začutili, da vas potrebuje. Trudite si ji nuditi le najboljše in radi bi ji prihranili kakršna koli razočaranja. Ste tip človeka, ki težko opazuje krivico okoli sebe in vedno ste se znali postaviti za šibkejšega človeka v stiski. Najprej globoko vdihnite in se napolnite s pozitivnimi mislimi. Verjemite mi, situacija, v kateri ste se znašli, se bo kmalu začela spreminjati. V tem trenutku je sicer dosegla vrh, a kaj kmalu se bodo stvari izboljšale. Na več straneh boste prišli do informacij in z njimi se boste lažje lotili reševanja težave. Ženska oseba, ki ji zaupate in s katero ste že v preteklosti imeli dobre izkušnje, bo tista, ki vam bo nudila veliko pomoči. Pomagala vam bo izbrati tisto pot, ki bo za vnukinjo najboljša. Je v obdobju intenzivnega umskega razvoja in iz meseca v mesec bo še dovzetnejša za nova znanja. Njen krog prijateljev se bo z vstopom v šolo povečal, tako da ni nujno, da bo ostala še tako povezani z zdajšnjimi. Ostanite mirni, vse bo tako, kot mora biti. Srečno.

»Vijolica 5«

Neizmerno sem vam hvaležna za hiter in izčrpen odgovor. Iskreno se vam zahvaljujem za čas, ko boste prebrali moje pisanje in za odgovor, ko bom na vrsti. Lep pozdrav.

Besede, ki so obvisele v zraku in niso imele prave priložnosti, da se izrečejo pravi osebi, vam prihajajo v misli te dni. Počutite se ujete in nemočne v dani situaciji. Časa se res ne da zavrteti nazaj. Lahko pa poskusite v tem trenutku spremeniti kaj, da vam kasneje ne bo žal. Zaradi lastnega boljšega počutja si vzemite čas za pogovor, četudi boste morali biti pobudnik vi in nihče drug. Ravnajte se po svoji intuiciji in naredite tako, kot čutite, da je prav. Na ta način zagotovo ne bo prišlo do konfliktov ali zamer. Želite si živeti v harmoniji, saj imate radi razčiščene odnose. Vsi vemo, da to včasih ni lahko, čeprav se sami trudimo po svojih najboljših močeh. Kadar nasprotna stran ni pripravljena sodelovati, tako kot bi si želeli, smo žal mi tisti, ki moramo storiti malce več. Naučiti pa se boste morali, da se ne splača vsega preveč jemati k srcu. Dobrodelen projekt, ki se odvija v vaši skupnosti, ima vse možnosti za uspeh in njegov namen bo dosežen. Dela bo več, kot je načrtovano, a to ne bo predstavljalo nobene ovire, saj se bo tudi delovna ekipa kmalu začela večati. Kjer je volja, tam je pot. Srečno.

Oddaj svoj komentar

Kranj 10°

jasno
vlažnost: 84 %
veter: Z, hitrost: 11 km/h

10/21

nedelja

8/20

ponedeljek

8/19

torek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

OBVESTILA / Škofja Loka, 27. maj 2020

Vpis učencev v glasbeno šolo

IZLETI / Kranj, 25. junij 2020

Štiridnevni izlet v Bosno

IZLETI / Kranj, 3. julij 2020

V Romunijo

IZLETI / Kranj, 9. september 2020

Letovanje na otoku Rabu

 

 
 

 

 
 
 

Obiskali partizansko bolnišnico Košuta / 21:55, 21. maj

Partizanska bolnica? Jaz bi vam svetoval, da vsi ki so bili v vojni, priznajo svoje zločine, potem pa lahko govorimo o spravi, največ Sloven...

Zakaj so inšpektorji in redarji brskali po smeteh / 21:39, 21. maj

Drugače takim ljudem ne boste prišli do živela.

Zakaj so inšpektorji in redarji brskali po smeteh / 21:37, 21. maj

A ste že gdaj slišal za Video nadzor,obstajajo Video kamere ki reagirali na premik in snemajo tudi v temi, mislim da bi se izplačalo że v einem tedna.

Bo zdaj spet vse po starem? / 13:36, 20. maj

Res, to da se otroci ne smejo igrati na igralih (tudi v vrtcih) je bedarija. Nekateri ukrepi NIJZ-ja so res birokratska neumnost, ki s strok...

Umrla je dr. Aleksandra Kornhauser Frazer / 11:51, 20. maj

To so Slovenci(ke), na katere smo lahko iskreno ponosni! Počivajte v miru, cenjena Gospa!

Bo zdaj spet vse po starem? / 11:46, 20. maj

Septembra prihaja nova verzija Covid-20 in Covid-20 Pro!

Ena oseba pozitivna, znova brez umrlih / 08:15, 20. maj

Hmm, poročilo NIJZ -ja pravi, da je bilo stanje včeraj : 21 aktivno okuženih od tega 24 v bolnišnici !??
Torej so 3 je preveč al kako?