Tanja odgovarja

»Zvezda«

Gospa Tanja, pozdravljeni. Pišem vam prvič. Zanima me, kaj mi kaže v bližnji prihodnosti in tudi kaj lahko na splošno pričakujem od bodočnosti. Dodajam še vprašanje, kako se bo hčerka vživela v novem šolskem okolju. Hvala.

Kljub temu da ste mislili, da vas stare navade preveč zadržujejo, da bi si dali priložnost za premik naprej, se je tokrat zgodil. Pričakovano ali nepričakovano, na novo poglavje ste bili že dolgo časa pripravljeni. Na kratki rok lahko pričakujete, da se bo okoli vas veliko dogajalo. Obudili boste svoje hobije in zaživeli polno življenje, vključno s spoznavanjem no­vih ljudi s podobnimi in­teresi. S finančnimi težavami se ne boste spopadali. Večja sprememba v tej smeri je na vidiku v naslednjem letu, ko se boste odločali o pomembnem nakupu. Zanesli se boste na nasvet strokovnjakov in to bo modra odločitev. Z malenkostmi se ne boste obremenjevali in v vsaki stvari boste videli dobro. Pomirjeni boste sami s sabo, saj boste imeli stalno v zavesti, da ste na pravi poti. Stik z naravo vam bo domač in veliko prostega časa boste aktivno preživeli zunaj. Glede zdravja lahko rečem, da boste veliko pozornosti namenili svoji fizični aktivnosti. Odporni boste in drugega kot kakšnega prehlada ne bo blizu. Hčerka je morala v svoje življenje vpeljati nov ritem. Potrebovala bo malce več časa, da se sprosti in naveže nove stike. A tudi počasi se daleč pride. Uspešna bo pri projektnem delu in na tehničnih področjih. Želim vse dobro.

»Jasna 3«

Lep pozdrav. Zanima me, kakšne možnosti za ljubezensko zvezo imam pri simpatiji. Ali vztrajam zaman? Ali bo moja poslovna ideja zacvetela? Najlepša hvala za vaš odgovor.

Čisto iz vsake izkušnje se nekaj naučimo. Včasih si sicer želimo, da je niti ne bi doživeli, čeprav le tako pridemo do pravega spoznanja. Tudi vi se boste kmalu srečali z dejstvom in točno boste vedeli, pri čem ste. Iz igre boste izstopili, a kot zmagovalka. Pred vami je še veliko lepega, predvsem v ljubezni, zato kar pogumno naprej. Ste izjemno čustvena in razumevajoča oseba. Ljubljeno osebo postavite na prvo mesto in nimate težav s sklepanjem kompromisov. Ste prilagodljivi in znate hitro popustiti, če vas nekdo želi pregovoriti. Včasih si s tem ne delate usluge. Moški, ki ga boste kmalu spoznali, vam bo dal čas. Ne bo šlo za »akcijsko« romantiko, polno drame in zmedenih misli, pač pa za počasno spoznavanje, ki bo po ovinkih prešlo v trdno zvezo. Prihodnji meseci vam prinašajo drobne spremembe na delovnem mestu, predvsem v finančnem smislu. Lahko si boste oddahnili, saj se vam za izvedbo projekta ne bo treba zadolžiti. Pomoč lahko pričakujete od ženske, ki vam bo ponudila sodelovanje. Začeli boste drugo dejavnost, kot ste prvotno načrtovali, to pa vpeljali kasneje, po drugi poti. Srečno.

Oddaj svoj komentar

Kranj 8°

delno oblačno
vlažnost: 90 %
veter: Z, hitrost: 11 km/h

8/20

ponedeljek

8/19

torek

7/22

sreda

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

OBVESTILA / Škofja Loka, 27. maj 2020

Vpis učencev v glasbeno šolo

IZLETI / Kranj, 25. junij 2020

Štiridnevni izlet v Bosno

IZLETI / Kranj, 3. julij 2020

V Romunijo

IZLETI / Kranj, 9. september 2020

Letovanje na otoku Rabu

 

 
 

 

 
 
 

Obiskali partizansko bolnišnico Košuta / 21:55, 21. maj

Partizanska bolnica? Jaz bi vam svetoval, da vsi ki so bili v vojni, priznajo svoje zločine, potem pa lahko govorimo o spravi, največ Sloven...

Zakaj so inšpektorji in redarji brskali po smeteh / 21:39, 21. maj

Drugače takim ljudem ne boste prišli do živela.

Zakaj so inšpektorji in redarji brskali po smeteh / 21:37, 21. maj

A ste že gdaj slišal za Video nadzor,obstajajo Video kamere ki reagirali na premik in snemajo tudi v temi, mislim da bi se izplačalo że v einem tedna.

Bo zdaj spet vse po starem? / 13:36, 20. maj

Res, to da se otroci ne smejo igrati na igralih (tudi v vrtcih) je bedarija. Nekateri ukrepi NIJZ-ja so res birokratska neumnost, ki s strok...

Umrla je dr. Aleksandra Kornhauser Frazer / 11:51, 20. maj

To so Slovenci(ke), na katere smo lahko iskreno ponosni! Počivajte v miru, cenjena Gospa!

Bo zdaj spet vse po starem? / 11:46, 20. maj

Septembra prihaja nova verzija Covid-20 in Covid-20 Pro!

Ena oseba pozitivna, znova brez umrlih / 08:15, 20. maj

Hmm, poročilo NIJZ -ja pravi, da je bilo stanje včeraj : 21 aktivno okuženih od tega 24 v bolnišnici !??
Torej so 3 je preveč al kako?