Tanja odgovarja

»Kozoroginja 80«

Lepo vas pozdravljam in vam želim obilo uspeha pri svojem delu. Se bomo selili? Zanima me za izobrazbo, ali jo dokončam? Kaj pa mož in otroci in seveda naše zdravje? Veselim se vaših odgovorov.

Tam nekje do meseca avgusta lahko pričakujete velike spremembe na področju službe. Spremembo je videti v obeh smereh – izboljšanje obstoječe ali pa zamenjavo. Vidim odhod in nov začetek, tako da se boste gotovo odločili za zamenjavo. S tem se vam bo kar precej izboljšal finančni položaj in si boste lahko izpolnili željo po selitvi. Selitev se zgodi v roku leta in pol ter prinese več dobrih sprememb, kot si lahko sedaj predstavljate. Tudi šolo vam bo uspelo dokončati. Vaš mož ima veliko načrtov in včasih ne ve, kje in kako začeti. Veliko mu pomeni vaša vzpodbuda. Pri zdravju posebnih težav ne vidim, le to, da ste že nekaj časa preutrujeni in si ne znate vzeti pet minut zase. Glede otrok je videti vse dobro in tako bo tudi vnaprej. Lepo vas pozdravljam.

»Akacija«

Na začetku vas prav lepo pozdravljam, rada bi, da mi odgovorite na nekaj vprašanj. Ali bom srečala pravega moškega? Čeprav tega ne verjamem več, a upanje vseeno umre zadnje. Ali bom dobila normalno službo?

Glede službe boste še v prvi polovici leta imeli velike spremembe. Obeta se vam dobro delovno mesto v zasebni organizaciji, ki veliko dela s tujino. Končno boste lahko mirno zadihali, saj vsi vemo, kako je danes težko tistim, ki nimajo zaposlitve. Čustveno se na trenutke obremenjujete s preteklostjo, čeprav se temu na vso moč upirate. Partnerja boste spoznali preko nove službe, bo vaših let, morda bo le nekaj let razlike, a ne bistvene. Takoj bo preskočila iskrica in s tem se vam bo začelo odpirati novo poglavje v življenju oziroma prihodnosti. Strinjam se z vami, da upanje umre zadnje. Še vse je pred vami, bodite brez skrbi. Srečno.

»Potonika«

Zelo me zanima prihodnost. Kako bo s hčerkama? Predvsem z mlajšo, ali bo končno spoznala pravega fanta? Pa moja služba in zdravje?

Ne bom trdila, da ste imeli hude zdravstvene težave, a vseeno boste lahko nekaj, povezano z zdravjem oziroma boleznijo, dobro izkoristili v povezavi s službo. Lahko je to predčasna upokojitev ali pa kakšna finančna ugodnost. Dolgo časa ne boste več sami, saj v prihodnosti vidim moškega, s katerim se boste zelo dobro razumeli. Imel bo enak pogled na življenje kot vi. Rekla bi, da ga že poznate od prej, lahko je stara ljubezen še iz mlajših dni. Glede hčerk vam lahko rečem le to, da vas bosta obe prijetno presenetili. Kakšnih posebnih težav pri njiju ne vidim. Mlajša je morda malo preveč zaprta vase, druga pa je živo nasprotje. Mlajša hči je ravno zaradi svoje narave nezaupljiva, a prav kmalu bo spoznala tistega pravega fanta. Pred vami je še veliko zanimivega. Srečo boste znali videti. Želim vam vse dobro.

Oddaj svoj komentar

Kranj 18°

jasno
vlažnost: 93 %
veter: V, hitrost: 11 km/h

15/30

torek

16/33

sreda

18/35

četrtek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

IZLETI / Gozd - Martuljek, 25. junij 2019

Izlet na Sv. Višarje

PRIREDITVE / Štefanja Gora, Šenčur, 25. junij 2019

Palačinke na Šenturški Gori

PRIREDITVE / Gorje, 25. junij 2019

Ob začetku poletne sezone

IZLETI / Naklo, 25. junij 2019

Kolesarjenje po občini Naklo

PRIREDITVE / Šenčur, 27. junij 2019

Poletna glasbena srečanja

IZLETI / Kranj, 27. junij 2019

Planinski izlet: Češka koča

IZLETI / Naklo, 27. junij 2019

S kolesom do Vogelj

PREDAVANJA / Šenčur, 27. junij 2019

Predavanje inštruktorja varne vožnje

 

 
 

 

 
 
 

Iz Predoselj v Južno Afriko / 21:45, 24. junij

Pohvalno, da se je gospa odločila dati v hrambo muzeju ker bi bilo škoda, da bi to obležalo nekje v omari.

Tržičani mu rečejo kar grad / 21:26, 24. junij

Piše, kaj pa grad jutri? Neka Tržičanka je v svoji magistrski nalogi vizualno predstavila projekt tržiške knjižnice. Pija Japelj skoraj sos...

Krvava zarja naznanila gorje / 18:41, 24. junij

G. Primož, Anamarija in vsem podobnega mišljenja. Nacizem je zamenjal komunizem. Tega mnogi ne morete in nočete sprejeti. Ne morete sprejeti...

Začenjajo se počitnice / 18:34, 24. junij

Zaradi takega šolstva, ki vzpodbuja povprečnost , smo bili v socializmu, smo in bomo v socializmu.Naše šolstvo štanca. Štanca nezaposljive k...

Začenjajo se počitnice / 15:22, 24. junij

Čestitke vsem učiteljicam in učiteljem za 6 tednov neprekinjenega dopusta. Skupaj letno 3 mesece dopusta. Vsak zdravnik se lahko skrije po količini dopusta. Carji.

Krvava zarja naznanila gorje / 11:44, 24. junij

Janez Novak,
Za ohranjanje zgodovinske sramote pa skrbite kar sami :)

Grožnje niti niso prav redke / 10:54, 24. junij

Umor dekleta iz Radovljice je raziskan, kaj da ne..