Tanja odgovarja

»Mama«

Spoštovani! Enkrat sem vam že pisala in ste mi spodbudno odgovorili. Sedaj pa imam spet nekaj vprašanj. Vnuk se je vpisal naprej in me zanima, ali se bo našel tam in ali mu bo všeč ali pa se bo med letom prepisal kam drugam, ker ta izbira ni bila čisto po željah. Imam hčer, ki ima trgovino. Kaj mi lahko poveste v zvezi s tem? Zase bi vprašala glede sosedov. Imamo namreč tak čuden odnos. Ali se bo kaj izboljšal? Sicer se ne prepiramo, je pa napeto. Ali je na vidiku kakšna večja vsota denarja? Nekaj ga namreč pričakujem in upam, da bo.

Vnuku ne bo nič hudega in dobro se bo znašel v novem okolju, ampak kot že sami veste, to ni to, saj se ni odvilo po njegovi želji. Po približno štirih ali petih mesecih bo imel priložnost, da se prepiše na želeno, kar bo tudi storil in ne bo mu žal. Brez zamere, a hčer boste morali postaviti pred dejstvo, da vi ne zmorete vsega tega, kar vam nalaga. Breme preloži na vas, kar je po eni strani normalno, saj ste ji mama in vam zaupa, ampak zaradi tega potem ne vidi drugih možnosti. Dobila bo redno pomoč pri delu, tako da boste kasneje le občasno priskočili na pomoč. Dodatni prostor ji uspe kmalu dobiti. Sosedom ste žal res trn v peti, a zaradi tega se nikar ne obremenjujte. Niste ne krivi ne nikomur dolžni polagati računov. Sčasoma se bo stanje izboljšalo in napetost v odnosih izgine. Denar, ki ga pričakujete, dobite in vse vam uspe izpeljati po načrtu. Lep pozdrav.

»Vijolica 4«

Pred nekaj leti sem vas že nekaj vprašala, sedaj pa vas spet prosim, da mi poveste, kako se bodo stvari obrnile. Predvsem me zanima za hčerki. Starejša je končno spoznala partnerja in zanima me, ali bosta ostala skupaj. Mlajša hči pa pravega nikakor ne spozna. Kako bo s stanovanjem, ga bo mlajši hčeri uspelo dobiti, ker jo lastnik že podi iz tega stanovanja? Kako bo z mojim zdravjem? Želim vam vse dobro, vaši nasveti mi veliko pomenijo.

V današnjem svetu se vse preveč hitro vrti in dogaja, da se žal spregledajo tiste prave vrednote. Iskrenost, pristnost, zvestoba, dobrota … Ampak osebno sem prepričana, da se slej ko prej vedno vse stvari postavijo na pravo mestu. Tudi v vašem primeru bo tako. Starejša hči je srečna in tako bo tudi v prihodnosti. Ne skrbite. Mlajša hči je spoznavala neprave fante in zato je čisto prav, da se ji do zdaj nobena zveza ni obdržala, ker pač niso bile prave. V drugi polovici leta bo začela novo zvezo, ki se tudi ohrani. Znala bo poskrbeti zase. Glede težav pri stanovanju se bo vse dobro rešilo. V enem letu ji vidim dve selitvi, najprej sama, nato s partnerjem. Pri obeh hčerah vidim otroke, tako je še eno veselje več v vašem življenju. Vaše zdravje je zelo odvisno od počutja, ker pa se vam obetajo lepi časi, bo tudi zdravje boljše. Srečno in vse dobro želim.

Oddaj svoj komentar

Kranj 10°

oblačno
vlažnost: 99 %
veter: V, hitrost: 11 km/h

11/15

torek

10/23

sreda

9/22

četrtek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

IZLETI / Bled, 21. maj 2019

Ekskurzija po Avstriji in Italiji

IZLETI / Kranj, 21. maj 2019

V Strunjan

PRIREDITVE / Gorenjska, 21. maj 2019

Medgeneracijske dejavnosti

IZLETI / Kranj, 21. maj 2019

Kolesarski izlet

OBVESTILA / Kranj, 21. maj 2019

Dnevi odprtih vrat hortikulturnega društva

OBVESTILA / Preddvor, 21. maj 2019

Izmenjava sadik avtohtonih slovenskih rastlin

RAZSTAVE / Mengeš, 21. maj 2019

Verigarji

PRIREDITVE / Jesenice, 21. maj 2019

Za otroke

 

 
 

 

 
 
 

Nadškof Anton Vovk in atentat »spontane« množice / 22:57, 19. maj

Groza. Primitivnost Slovenskega človeka se pokaže v vsej veličini v tragični zgodbi škofa Vovka. Vermiki rdeče zvezde so največje zlo, kar je rodila Slovenska mati.

So tudi vam ukradli orodje? / 21:38, 19. maj

In gdo so lopovi? Zakaj vedno skrivate njijova imena? A so slovenski Državljani? Ali so Slovenci

Cesta na Ljubelj je odprta / 21:36, 19. maj

Nevem kaj mencajo toliko čssa? Mogoče iščejo poceni izvajalca ?

Sodišče prič ne bo zasliševalo / 21:33, 19. maj

Prav je da jim klinika ne dovoli upravljsti parkirišča njkm sd gre samo za zaslużek.

Južna razbremenilna cesta na Bledu / 21:29, 19. maj

Če nebi bili lastniki toliko lakomni? Bi bila obvoznica že zdavnaj narejena, tako vsi bi prodali za nevem kakšne visoke cene, Jaz mislim da je tu Država naredila pravilno ,ko vas je razlastila,

Zdaj urejajo še okolico gradu / 19:59, 18. maj

Samo tole! Dvigalo, ki bo omogočalo dostop vsem, je župan Janez Fajfar obljubljal že med prvo predvolilno kampanjo, torej daljnega leta 2006...

Ko bom velik, bom pilot / 16:01, 17. maj

Tole zadnje pa nisem jest zapisal!hmm???