Tanja odgovarja

»Mama«

Spoštovani! Enkrat sem vam že pisala in ste mi spodbudno odgovorili. Sedaj pa imam spet nekaj vprašanj. Vnuk se je vpisal naprej in me zanima, ali se bo našel tam in ali mu bo všeč ali pa se bo med letom prepisal kam drugam, ker ta izbira ni bila čisto po željah. Imam hčer, ki ima trgovino. Kaj mi lahko poveste v zvezi s tem? Zase bi vprašala glede sosedov. Imamo namreč tak čuden odnos. Ali se bo kaj izboljšal? Sicer se ne prepiramo, je pa napeto. Ali je na vidiku kakšna večja vsota denarja? Nekaj ga namreč pričakujem in upam, da bo.

Vnuku ne bo nič hudega in dobro se bo znašel v novem okolju, ampak kot že sami veste, to ni to, saj se ni odvilo po njegovi želji. Po približno štirih ali petih mesecih bo imel priložnost, da se prepiše na želeno, kar bo tudi storil in ne bo mu žal. Brez zamere, a hčer boste morali postaviti pred dejstvo, da vi ne zmorete vsega tega, kar vam nalaga. Breme preloži na vas, kar je po eni strani normalno, saj ste ji mama in vam zaupa, ampak zaradi tega potem ne vidi drugih možnosti. Dobila bo redno pomoč pri delu, tako da boste kasneje le občasno priskočili na pomoč. Dodatni prostor ji uspe kmalu dobiti. Sosedom ste žal res trn v peti, a zaradi tega se nikar ne obremenjujte. Niste ne krivi ne nikomur dolžni polagati računov. Sčasoma se bo stanje izboljšalo in napetost v odnosih izgine. Denar, ki ga pričakujete, dobite in vse vam uspe izpeljati po načrtu. Lep pozdrav.

»Vijolica 4«

Pred nekaj leti sem vas že nekaj vprašala, sedaj pa vas spet prosim, da mi poveste, kako se bodo stvari obrnile. Predvsem me zanima za hčerki. Starejša je končno spoznala partnerja in zanima me, ali bosta ostala skupaj. Mlajša hči pa pravega nikakor ne spozna. Kako bo s stanovanjem, ga bo mlajši hčeri uspelo dobiti, ker jo lastnik že podi iz tega stanovanja? Kako bo z mojim zdravjem? Želim vam vse dobro, vaši nasveti mi veliko pomenijo.

V današnjem svetu se vse preveč hitro vrti in dogaja, da se žal spregledajo tiste prave vrednote. Iskrenost, pristnost, zvestoba, dobrota … Ampak osebno sem prepričana, da se slej ko prej vedno vse stvari postavijo na pravo mestu. Tudi v vašem primeru bo tako. Starejša hči je srečna in tako bo tudi v prihodnosti. Ne skrbite. Mlajša hči je spoznavala neprave fante in zato je čisto prav, da se ji do zdaj nobena zveza ni obdržala, ker pač niso bile prave. V drugi polovici leta bo začela novo zvezo, ki se tudi ohrani. Znala bo poskrbeti zase. Glede težav pri stanovanju se bo vse dobro rešilo. V enem letu ji vidim dve selitvi, najprej sama, nato s partnerjem. Pri obeh hčerah vidim otroke, tako je še eno veselje več v vašem življenju. Vaše zdravje je zelo odvisno od počutja, ker pa se vam obetajo lepi časi, bo tudi zdravje boljše. Srečno in vse dobro želim.

Oddaj svoj komentar

Kranj 14°

zmerno oblačno
vlažnost: 96 %
veter: J, hitrost: 11 km/h

11/30

nedelja

13/31

ponedeljek

15/32

torek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

PRIREDITVE / Sv. Jošt nad Kranjem, 18. avgust 2019

Praznovanje žegnanjske nedelje

PRIREDITVE / Gozd, 18. avgust 2019

Srečanje harmonikarjev, pevcev in godcev

PRIREDITVE / Senično, 18. avgust 2019

Vaški semenj

PRIREDITVE / Cerklje, 18. avgust 2019

Sveta maša na Krvavcu

IZLETI / Kranj, 20. avgust 2019

Turistično-kopalni izlet v Izolo

PRIREDITVE / Kranj, 20. avgust 2019

Medgeneracijske prireditve

IZLETI / Kranj, 20. avgust 2019

Kolesarski izlet

IZLETI / Sebenje, Tržič, Kovor, 20. avgust 2019

Z rednim avtobusom in kolesi po doživetja narave, zgodovine in podeželja

 

 
 

 

 
 
 

Lovci zavračajo očitke, da ne lovijo volka / 21:18, 17. avgust

Če bi bila naša politika sposobna do tega sploh nebi prišlo.

Gorenjski župani na dopustu / 21:15, 17. avgust

Zakaj naši politiki tako radi hodijo v Srbijo?
No nas je 1991 leta napadel? Srbska Vodka.

Nova civilna družba / 19:18, 17. avgust

V šali bi rekel:

grem stavit, da je Kavčič dal Nagliču za pir, da ta dela na GG reklamo zanj.

Vrednote moramo živeti / 19:14, 17. avgust

"V naši družbi velikokrat rečemo, da nimamo več vrednot. Ni res, vrednote so, samo premalo jih živimo."____________Bolj nesmiselnega stavka ...

Nova civilna družba / 20:00, 16. avgust

V Sloveniji ni enga, da ne bi bil koruptiven.
Zato pa smo tam kjer smo bli, oziroma bomo, tam kjer smo bli.

Tabla kot okno v širni svet / 16:08, 16. avgust

To v času interneta spoh ni zanimivo.
Dolgčas, stara fora.
Zanimivo bi pa bilo, če bi v Manili stala tabla:
ROVTE 10097 km.
Samo tega filma ne boste vidl.

Na robu Lesc prostor za še en kamp / 23:23, 15. avgust

No, novi kamp bo pa vsekakor konkurenca tako Radolci, Šobcu in Zaki ! Zaka je poleti polna do vrat, nisem pa še slišal, da bi bil Šobec pohn...