Tanja odgovarja

»Marjetica«

Kot najbrž vse tudi mene v prvi vrsti zanima moje zdravje. Pa moji odnosi s sinom in njegovo partnerko ter s hčerko. Me je res pozabila? Kako kaže vnuku? Pa mama, se ji bo stanje izboljšalo? Prvič sem bila zadovoljna z vašim odgovorom, upam, da bom drugič tudi.

Pogledala sem vaše zdravje, vse bi še nekako šlo, a kaj, ko imate večino težav psihičnega izvora. Tudi kadar imate normalno stanje, vas zamajejo težave, ki vas obkrožajo. Stalno živite v nekem strahu in premišljevanju, kaj vse bi naredili drugače in kakšni bi potem bili rezultati. Za preteklost je vsak od nas lahko pameten, treba je misliti samo za naprej in paziti, da ne ponavljamo enih in istih napak. Večino svojega življenja ste skrbeli za druge in sebe ste postavljali na zadnje mesto. V sredini leta lahko pričakujete, da se vam prekinejo neke težave, ki jih imate že dalj časa in vas precej ovirajo tudi pri vsakodnevnih opravilih. Odnos s sinom bo še naprej tak, kot je. Enako velja za odnos z njegovo partnerko. Paziti morate, kaj rečete, kar vam tudi povzroča stres. Hčerka na vas ni pozabila, že nekaj časa se pripravlja, da naredi korak naprej v vajinem odnosu – in glede tega boste še prijetno presenečeni. V zvezi z vnuki boste v kratkem dobili zelo dobre novice. Stanje vaše mame se bo na pomlad izboljšalo. Imejte se radi in v svojih prepričanjih ne popuščajte kljub temnim oblakom, saj prihaja sonce. Tudi vam srečno in vse dobro.

»Upanje«

Najprej vam zaželim srečno, zdravo in uspehov polno leto 2019. Sem redna bralka Gorenjskega glasa in vaše rubrike in vsem znate kaj spodbudnega povedati. Nimam sreče pri izbiri partnerja. Zanima me, ali je v najini vezi še kaj življenja.

Draga moja, kot vidim, se dobro zavedate, kaj hočete – in prav je tako, le zakaj bi bili zadovoljni z manj, če lahko sežete po zvezdah. Vajin odnos je že kar nekaj časa medel in ne glede na vaš trud se on ne premakne z mrtve točke. Samo živeti ni življenje, vsaj ne tako, kot si želite vi. Ker pa se vam smili, in to je še vedno čustvo, ga tolerirate in nekako živite po svoje. Njemu je vse prav in nima prav nobene želje po spremembah, vse okoli njega je črno in je nepopravljivo negativno nastrojen. Dobro veste, da to ni za vas, ampak kar vztrajate. V tem letu, rekla bi, da še pred poletjem, v neki družbi nekoga spoznate. Takoj vam bo čustveno blizu in potrebovali boste le malo časa, da vse to ozavestite, potem pa lahko pot vodi le naprej. Je oseba, ki hrepeni po kvalitetnem življenju. Po kulturi, plesu, naravi, skratka po vsem lepem, kar nas obdaja in razveseljuje. Tudi jesen življenja lahko mnogo prinese in čaka vas še veliko lepega. Ko boste prišli do točke, ko se boste morali odločiti, vam to sicer ne bo težko, bodite pa pozorni, da sebe postavite na prvo mesto. Želim vam vse lepo.

Oddaj svoj komentar

Kranj 21°

delno oblačno
vlažnost: 43 %
veter: JZ, hitrost: 29 km/h

8/22

četrtek

10/21

petek

9/18

sobota

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

IZLETI / Kranj, 25. april 2019

Po naravoslovni učni poti na Pusti grad

OBVESTILA / Kranj, 25. april 2019

Krvodajalska akcija

GLASBA / Šenčur, 25. april 2019

Pomladni koncert

GLASBA / Žiri, 25. april 2019

Koncert žirovske glasbene šole

PRIREDITVE / Jesenice, Hrušica, 25. april 2019

Za otroke

IZLETI / Naklo, 25. april 2019

S kolesom čez Brdo

RAZSTAVE / Gorje, 26. april 2019

Ob 90-letnici Planinskega društva Gorje

PRIREDITVE / Jesenice, Hrušica, 26. april 2019

Za otroke

 

 
 

 

 
 
 

Tržaški kras in morje / 13:25, 25. april

Pa stopnujmo še enkrat:

ime - lepo ime - Anamarija.

Tržaški kras in morje / 11:53, 25. april

Tudi tebi je očitno dolgčas?!

Tržaški kras in morje / 10:50, 25. april

Stopnjevanje:
dolgčas- večji dolgčas- muzej.

Edina toleranca je ničelna / 21:54, 24. april

Jaz mislim, da so problemi drugje. Samo tale primer ! Bil se udeležen v prometni nesreči, nekrivdno, 0,0! Ura 9h ! Gavni povzročitelj je nap...

Podbreška potica letošnja kraljica / 16:56, 24. april

Podbreška?
Pod katerim bregom?
Malo morgen.
Pravilno je Podbrezijanska potica.
Amen.

Edina toleranca je ničelna / 16:32, 24. april

Ma ostane naj tako je !

Prešernovo gre v Rusijo / 14:08, 24. april

Včasih sem hodil v gledališče, ker sem se delal pametnega in kulturnega.Ko sedaj gledam nazaj, ugotavljam, da sem na koncu predstav ploskal ...