Tanja odgovarja

»Marjetica«

Kot najbrž vse tudi mene v prvi vrsti zanima moje zdravje. Pa moji odnosi s sinom in njegovo partnerko ter s hčerko. Me je res pozabila? Kako kaže vnuku? Pa mama, se ji bo stanje izboljšalo? Prvič sem bila zadovoljna z vašim odgovorom, upam, da bom drugič tudi.

Pogledala sem vaše zdravje, vse bi še nekako šlo, a kaj, ko imate večino težav psihičnega izvora. Tudi kadar imate normalno stanje, vas zamajejo težave, ki vas obkrožajo. Stalno živite v nekem strahu in premišljevanju, kaj vse bi naredili drugače in kakšni bi potem bili rezultati. Za preteklost je vsak od nas lahko pameten, treba je misliti samo za naprej in paziti, da ne ponavljamo enih in istih napak. Večino svojega življenja ste skrbeli za druge in sebe ste postavljali na zadnje mesto. V sredini leta lahko pričakujete, da se vam prekinejo neke težave, ki jih imate že dalj časa in vas precej ovirajo tudi pri vsakodnevnih opravilih. Odnos s sinom bo še naprej tak, kot je. Enako velja za odnos z njegovo partnerko. Paziti morate, kaj rečete, kar vam tudi povzroča stres. Hčerka na vas ni pozabila, že nekaj časa se pripravlja, da naredi korak naprej v vajinem odnosu – in glede tega boste še prijetno presenečeni. V zvezi z vnuki boste v kratkem dobili zelo dobre novice. Stanje vaše mame se bo na pomlad izboljšalo. Imejte se radi in v svojih prepričanjih ne popuščajte kljub temnim oblakom, saj prihaja sonce. Tudi vam srečno in vse dobro.

»Upanje«

Najprej vam zaželim srečno, zdravo in uspehov polno leto 2019. Sem redna bralka Gorenjskega glasa in vaše rubrike in vsem znate kaj spodbudnega povedati. Nimam sreče pri izbiri partnerja. Zanima me, ali je v najini vezi še kaj življenja.

Draga moja, kot vidim, se dobro zavedate, kaj hočete – in prav je tako, le zakaj bi bili zadovoljni z manj, če lahko sežete po zvezdah. Vajin odnos je že kar nekaj časa medel in ne glede na vaš trud se on ne premakne z mrtve točke. Samo živeti ni življenje, vsaj ne tako, kot si želite vi. Ker pa se vam smili, in to je še vedno čustvo, ga tolerirate in nekako živite po svoje. Njemu je vse prav in nima prav nobene želje po spremembah, vse okoli njega je črno in je nepopravljivo negativno nastrojen. Dobro veste, da to ni za vas, ampak kar vztrajate. V tem letu, rekla bi, da še pred poletjem, v neki družbi nekoga spoznate. Takoj vam bo čustveno blizu in potrebovali boste le malo časa, da vse to ozavestite, potem pa lahko pot vodi le naprej. Je oseba, ki hrepeni po kvalitetnem življenju. Po kulturi, plesu, naravi, skratka po vsem lepem, kar nas obdaja in razveseljuje. Tudi jesen življenja lahko mnogo prinese in čaka vas še veliko lepega. Ko boste prišli do točke, ko se boste morali odločiti, vam to sicer ne bo težko, bodite pa pozorni, da sebe postavite na prvo mesto. Želim vam vse lepo.

Oddaj svoj komentar

Kranj 9°

zmerno oblačno
vlažnost: 75 %
veter: JV, hitrost: 11 km/h

5/17

petek

4/19

sobota

4/23

nedelja

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

 

PRIREDITVE / Lesce, 20. september 2019

Srečanje gorenjskih literatov

PRIREDITVE / Gorenjska, 20. september 2019

Aktivnosti Medgeneracijskega centra

PRIREDITVE / Gorenjska, 20. september 2019

Medgeneracijske prireditve

PRIREDITVE / Jesenice, 20. september 2019

Poletavci v žrebu za skiro

PRIREDITVE / Gorenjska, 20. september 2019

Aktivnosti Medgeneracijskega centra

PRIREDITVE / Gorenjska, 20. september 2019

Aktivnosti Medgeneracijskega centra

IZLETI / Kranj, 21. september 2019

V Julijske Alpe

PRIREDITVE / Gorenjska, 21. september 2019

Aktivnosti Medgeneracijskega centra

 

 
 

 

 
 
 

Za naravi prijazen turizem / 20:40, 19. september

Alias Primož, ni bilo tablet !
Tablete vzamem samo takrat kadar mi psiha dol pade kot padejo gate debele mame na anoreksični punci.

Za naravi prijazen turizem / 15:31, 19. september

Tableta popustila a?

Spomin na požig Kokre / 15:30, 19. september

Ubogi šofer kamiona, menda je prevažal žabjo volno iz Žabnice v Kokro...

Spomin na požig Kokre / 15:27, 19. september

Evo ga, še eden :)

Za naravi prijazen turizem / 13:51, 19. september

"Za naravi prijazen turizem"-----------------------------Naravi prijaznega turizma ni. Turizem je škodljiv.Posledice turizma so za naravo ka...

Spomin na požig Kokre / 09:46, 19. september

Kokrjani se vedno cakamo na opravicilo tistih naslednikov revolucije, ki so z namerno provokacijo, ubojem soferja kamiona, ki je prevazal sa...

V spomin na padle borce / 21:27, 18. september

Domobranci 1941!??? No, Primož!!! Hudo je priznati namensko žrtvovanje nedolžnih vaščanov, tudi v Srednji Radovni in ... za "svobodo"? Tudi Rusi so "osvobodili" Poljsko.

 

 

/* GRAWE */ /* END grawe */