Tanja odgovarja

»Marjetica«

Kot najbrž vse tudi mene v prvi vrsti zanima moje zdravje. Pa moji odnosi s sinom in njegovo partnerko ter s hčerko. Me je res pozabila? Kako kaže vnuku? Pa mama, se ji bo stanje izboljšalo? Prvič sem bila zadovoljna z vašim odgovorom, upam, da bom drugič tudi.

Pogledala sem vaše zdravje, vse bi še nekako šlo, a kaj, ko imate večino težav psihičnega izvora. Tudi kadar imate normalno stanje, vas zamajejo težave, ki vas obkrožajo. Stalno živite v nekem strahu in premišljevanju, kaj vse bi naredili drugače in kakšni bi potem bili rezultati. Za preteklost je vsak od nas lahko pameten, treba je misliti samo za naprej in paziti, da ne ponavljamo enih in istih napak. Večino svojega življenja ste skrbeli za druge in sebe ste postavljali na zadnje mesto. V sredini leta lahko pričakujete, da se vam prekinejo neke težave, ki jih imate že dalj časa in vas precej ovirajo tudi pri vsakodnevnih opravilih. Odnos s sinom bo še naprej tak, kot je. Enako velja za odnos z njegovo partnerko. Paziti morate, kaj rečete, kar vam tudi povzroča stres. Hčerka na vas ni pozabila, že nekaj časa se pripravlja, da naredi korak naprej v vajinem odnosu – in glede tega boste še prijetno presenečeni. V zvezi z vnuki boste v kratkem dobili zelo dobre novice. Stanje vaše mame se bo na pomlad izboljšalo. Imejte se radi in v svojih prepričanjih ne popuščajte kljub temnim oblakom, saj prihaja sonce. Tudi vam srečno in vse dobro.

»Upanje«

Najprej vam zaželim srečno, zdravo in uspehov polno leto 2019. Sem redna bralka Gorenjskega glasa in vaše rubrike in vsem znate kaj spodbudnega povedati. Nimam sreče pri izbiri partnerja. Zanima me, ali je v najini vezi še kaj življenja.

Draga moja, kot vidim, se dobro zavedate, kaj hočete – in prav je tako, le zakaj bi bili zadovoljni z manj, če lahko sežete po zvezdah. Vajin odnos je že kar nekaj časa medel in ne glede na vaš trud se on ne premakne z mrtve točke. Samo živeti ni življenje, vsaj ne tako, kot si želite vi. Ker pa se vam smili, in to je še vedno čustvo, ga tolerirate in nekako živite po svoje. Njemu je vse prav in nima prav nobene želje po spremembah, vse okoli njega je črno in je nepopravljivo negativno nastrojen. Dobro veste, da to ni za vas, ampak kar vztrajate. V tem letu, rekla bi, da še pred poletjem, v neki družbi nekoga spoznate. Takoj vam bo čustveno blizu in potrebovali boste le malo časa, da vse to ozavestite, potem pa lahko pot vodi le naprej. Je oseba, ki hrepeni po kvalitetnem življenju. Po kulturi, plesu, naravi, skratka po vsem lepem, kar nas obdaja in razveseljuje. Tudi jesen življenja lahko mnogo prinese in čaka vas še veliko lepega. Ko boste prišli do točke, ko se boste morali odločiti, vam to sicer ne bo težko, bodite pa pozorni, da sebe postavite na prvo mesto. Želim vam vse lepo.

Oddaj svoj komentar

Kranj -2°

jasno
vlažnost: 96 %
veter: Z, hitrost: 11 km/h

-3/13

sreda

-1/12

četrtek

-1/15

petek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

 

 

 

PRIREDITVE / Kranj, Šenčur, Preddvor, 20. februar 2019

Medgeneracijske prireditve

OBVESTILA / Kranjska Gora, 20. februar 2019

Peka kruha z drožmi

PREDAVANJA / Preddvor, 20. februar 2019

Sindrom fibromialgije in kronične utrujenosti

PRIREDITVE / Gorenjska, 20. februar 2019

Medgeneracijske dejavnosti

PRIREDITVE / Jesenice, 20. februar 2019

V jeseniški knjižnici

PRIREDITVE / Gorenjska, 20. februar 2019

Medgeneracijske prireditve

PREDAVANJA / Kokrica, 20. februar 2019

Kako se spoprijeti s stresom

PREDAVANJA / Kokrica, 20. februar 2019

Božja moč v gospodovi večerji

 

 
 

 

 
 
 

Posekali so drevesa / 19:35, 19. februar

Menim, da je to prav! To drevo na sliki, če pade, poškoduje objekt. Zatorej bi moralo veljati pravilo, drevo ob objektu, je lahko visoko samo toliko kot je oddaljeno od objekta.

Žrtve za svobodo / 16:05, 19. februar

Govornik Viktor Zadnik za oceno odlično!
Takle mamo ja, žal...
Sicer pa večna slava junakom padlim za domovino !!

Denar za podvoz v Lescah / 15:53, 19. februar

Tega je pa kar veliko. Ja, premalo je bilo narejenega zadnjih 10, 15 let! Pogrešam pa kar nekaj zadev. Parkiranje pred Starim mestom oz. Gra...

Zmagala sta Zala Kralj / 13:40, 17. februar

Tole so po moje namerno izbral, da nas dokončno fu*nejo ven iz te kuhinje!

Kadim, pa kaj / 13:38, 17. februar

Sem kadil, nikoli več!
Individualni programi opuščanja kajenja so korak v pravo smer, podpiram !!

Nov butični hotel na Jezerskem / 13:18, 15. februar

Upajmo, da bo skozi leta res zaživel. Mogoče lokacija ravno ne omogoča butični turizem; vsaj kar se tiče miru ob glavni cesti. Zanimivo, da ...

Odstopil zaradi tatvine / 11:46, 15. februar

Kakšne bedarije se dogajajo v tej naši družbi?Kulturniška zvezda evidentno krade? Nagrajena sodomija! Žaljenje naroda, vsak mesec dober penz...