Tanja odgovarja

»Mavrica«

Pozdravljeni. Ne bi vas rada preveč mučila s svojimi skrbmi, zato sem jih opisala zelo na kratko. Bom kdaj imela otroka, bom mati? Zanima me, kako se bo odvijalo moje življenje na področju službe, financ in ljubezni. Hvala za odgovor.

Svoje obveznosti jemljete resno, saj ste odgovorni, natančni in radi naredite dober vtis. Vse zadolžitve, ki vam jih naprtijo na delovnem mestu, vestno opravite in nadrejeni se lahko na vas zanesejo v pravem pomenu besede. V želji, da bi ugodili vsem zahtevam, pa ste sedaj spoznali, da bi si za svoja prizadevanja prislužili več pozornosti. Razmišljate v pravo smer. Res je, da si zaslužite več, kot prejmete. Za korak naprej ste sicer pripravljeni, a vam manjka odločnosti. Videti je, da boste na svojem položaju tiho vztrajali še nekaj mesecev in počasi že iskali delo drugje. S prihodom pomladi se vam bo na področju službe začelo precej dogajati. Sprememba delovnega mesta, ki ji bo botroval dogovor z žensko osebo iz vaše okolice, pa bo na glavo obrnila celotno sliko. V sebi imate najrazličnejše potenciale, ki jih boste odtlej potrebovali, in hvaležni boste, da ste se v preteklosti veliko izobraževali. Finančno stanje se bo popravilo, saj boste kmalu po nastopu nove službe poplačali dolgove. Z večjim pritokom denarja ga boste nekaj lahko tudi prihranili. Fant, ki ste ga pred kratkim spoznali, vas razume in podpira. Ob njem se dobro počutite in lahko bi rekla, da je videti, da se iz prijateljevanja počasi razvije ljubezenska zveza. V mislih imejte le to, da poskusite večkrat pomisliti nase. Kaj je tisto, kar si vi želite, in kaj je tisto, kar vas osrečuje, ko gre vse narobe. Upoštevajte sebe in se ravnajte po svojih načelih. In da, imeli boste otroke, najmanj dva. Prva sreča v tej obliki vas čaka v roku dveh let. Želim vam vse dobro.

»Palma«

Pozdravljeni. Zanima me za ljubezen v letu 2019. Hvala in lep pozdrav.

Ljubezen je vedno v vas, je del vas in življenja brez nje si ne bi mogli niti predstavljati. V mrkih dneh je zdravilo za tegobe in v dobrih dneh navdih, da se imate še lepše. Kadar ste v zvezi, ste za partnerja pripravljeni storiti marsikaj in se marsičemu tudi odreči. Nesoglasja so postopoma pripeljala do razpotij in prihaja čas zdravljenja srca, čas, da sami pri sebi predelate vse občutke, ki so se od razhoda nabirali v vas. Včasih se nekatere stvari preprosto morajo zgoditi in kasneje se šele izkaže, za kaj so bile takrat koristne. Leto 2019 vam prinaša veliko razigranosti, navezovanja stikov in druženja. Nova velika ljubezen pa v vaše življenje ne prihaja še tako kmalu. A nič se bati, vsekakor pride. Čisto potiho in ko boste najmanj pričakovali. Tam nekje proti koncu leta boste začutili metuljčke v trebuhu. Rane bodo zaceljene in ne bo nobenih dvomov. Bo samo ljubezen. Srečno.

Oddajte svoj komentar

Kranj 20°

oblačno
vlažnost: 82 %
veter: J, hitrost: 11 km/h

12/22

torek

14/21

sreda

12/23

četrtek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

PRIREDITVE / Škofja Loka, 22. september 2020

Zaljubljeni v ustvarjalnost

IZLETI / Cerklje, 22. september 2020

Ogled razvalin gradu Kamen v Adergasu

OBVESTILA / Radovljica, 22. september 2020

Prost vstop v Muzej talcev

IZLETI / Kranj, 22. september 2020

Kolesarski izlet

OBVESTILA / Milje, 22. september 2020

Tehnična delavnica

PRIREDITVE / Škofja Loka, 22. september 2020

Zaljubljeni v ustvarjalnost

OBVESTILA / Kranj, 23. september 2020

Predstavitev medicinskih in ortopedskih pripomočkov

OBVESTILA / Kranj, 23. september 2020

Predstavitev medicinskih pripomočkov

 

 
 

 

 
 
 

Politzgodovina / 13:49, 22. september

Aplavz g. Boštjančič !
Odlično !

Nevarnost za prašiče / 13:01, 22. september

Nevarna za domače in divje prašiče, parlamentarni so itak imuni..

Tujcev je v Kranju preveč / 09:21, 22. september

Če se na isti naslov prijavi več ljudi, kot je zmogljivost nastanitvenega objekta, bi se morala na UE prižgati rdeča luč. Tam imajo vpogled ...

Tujcev je v Kranju preveč / 08:44, 22. september

marker1,
Ne bluzi, zakon jim to omogoča, tega pa ne oblikuje in sprejema občina, to menda veš?

Vsak dan dva metra globlje v Karavanke / 08:35, 22. september

Glede na to, da se v Avstriji dosledno spoštuje delovno pravna zakonodaja, pri nas pač ne, je zelo verjetno, da Turki jodlarje vseeno ujamejo pri dokončanju del !

Tujcev je v Kranju preveč / 08:29, 22. september

Ja Branko, klap klap, končno en pameten predlog !!

Tujcev je v Kranju preveč / 08:12, 22. september

Najprej jih vabite, sedaj pa naj te težave rešuje država. Ni pošteno.