Kako se bodo stvari zapletle ali razpletle, bomo videli v četrti sezoni. / Foto: arhiv Pop TV (Ksaver Šinkar)

Ni še konec

Tretja sezona priljubljene serije Reka ljubezni se je zaključila dramatično, četrta pa bo v znamenju razkritja velike ljubezni.

Konec tretje sezone priljubljene serije smo spremljali z veliko mero napetosti. Potem ko se je razrešila ena družinska drama in so skrivnosti priplavale na površje, se je že pokazalo, da bo tudi četrta sezona polna vznemirljivih napetosti in nepričakovanih preobratov. Kako se bosta pa glavna protagonista serije – Irena, ki jo igra Lara Komar, in Rok, v katerega vlogi se dobro znajde Tadej Pišek – spopadla z ljubezenskimi zapleti v prihajajoči sezoni, pa bomo videli spomladi.

Spomnimo: tretja sezona se je začela z napovedjo mnogih sprememb, ki so zasukale dogajanje v idilični dolenjski pokrajini. Tok reke Krke s tretjo sezono ni bil več enak, a priljubljeni liki so poskrbeli, da so se stvari znova postavile na svoje mesto. A le za kratek čas. Na Krko so se vrnile osebe, ki jih nismo pričakovali; nekatere situacije so poskrbele, da so se ob koncu stvari postavile na glavo. Tudi Sonja je sprejela odločitev, ki je presenetila Bojana. Da ljubezen nikoli ne počiva, je bilo tako jasno tudi v Reki ljubezni. Potem ko sta se omehčala tako Marija kot Ferdo, sta sklenila, da bosta skupaj odpotovala.

Sklepno dejanje tretje sezone je tudi gasilsko tekmovanje, kjer je postalo jasno, da nov list končno obrača Janez. Valentina, šokirana nad likvidacijo, ki sta jo organizirala njen oče Uroš in Andrej, je skušala poiskati tolažbo pri Roku. Ujela ga je v sklepnem dejanju gasilskega tekmovanja, kamor pa je prišla tudi Irena. Šokanten konec pa je že napovedal dinamičen zaplet četrte sezone, ki bo – kot pravijo na Pop TV – gledalkam in gledalcem znova jemal sapo. Še dobro, da je glavnima negativcema Janu in Eriku uspel pobeg.

V četrti sezoni bo še več preobratov, novih presenečenj, novih likov, ki bodo vnesli nove energije, hkrati pa bomo končno izvedeli odgovor na skrivnost, ki nas spremlja vse od prve sezone. Reka ljubezni bo tako spomladi znova tekla naprej.

Oddajte svoj komentar

Kranj 0°

oblačno
vlažnost: 98 %
veter: Z, hitrost: 11 km/h

2/3

petek

-5/2

sobota

-5/2

nedelja

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

PRIREDITVE / Stara Fužina, 18. januar 2019

Tolminsko sirarstvo – tisočletna kultura

GLASBA / Poljane, 18. januar 2019

Koncert učencev glasbene šole

IZLETI / Kranj, 19. januar 2019

Pohod Predoslje–Suha

IZLETI / Šenčur, 19. januar 2019

Jakobova pot po šenčurski veji

OBVESTILA / Radovljica, 19. januar 2019

Začetni tečaj biodinamike

PRIREDITVE / Cerklje, 19. januar 2019

Skupaj se mamo fletno

PRIREDITVE / Gorenjska, 19. januar 2019

Medgeneracijske prireditve

OBVESTILA / Kranj, 19. januar 2019

Proučevanje Svetega pisma

 

 
 

 

 
 
 

Lani največ uprizarjali Cankarja / 22:12, 16. januar

Cankar se je peljal na Rožnik s kočijo, z drugo pa klobuk, palca in rokavice!

Lani največ uprizarjali Cankarja / 19:14, 16. januar

Skoraj bi pozabil.Zadnjič sem ga videl enkrat v 90. letih v Begunjah. Takrat že ni bil več "taprav".Morda se ga še kdo spomni, klicali so g...

Lani največ uprizarjali Cankarja / 18:53, 16. januar

Tole je resnična zgodba.Moj znanec je bil oboževalec gledališča.Nobene predstave ni izpustil.Nekoč je želel že drugič na predstavo in je ...

Koncerti za boljši jutri / 18:25, 16. januar

Koncert ne prinese boljši "jutri".
Tudi 1000 koncertov ne.
Koncert lahko prinese boljši "danes" tistim, ki poberejo vstopnino.

Zaradi dotrajanih oken so učenci na prepihu in mrazu / 13:05, 16. januar

"Primitivna desničarja in še bolj primitivna komentarja !"************Primoz, zbiranje zamaškov ni sramotno, je pa sramota za državo v Evrop...

Katere ceste čaka letos obnova / 12:23, 16. januar

Začnite z novim rondojem Kranj vzhod in potem navezavo na novo cesto Britof-Šenčur. Počasi bo kolona ob konicah do Brnika.

Zaradi dotrajanih oken so učenci na prepihu in mrazu / 09:48, 16. januar

Po gaberjanskih ukrepih učitelj ni bil več spoštovan.