Tanja odgovarja

»Orhideja 18«

Sem vaša redna bralka, upam, da mi odgovorite. Kako bo moje življenje naprej. Priznam, da me je strah in niti ne vem, ali sem se prav odločila ali pa je z menoj kaj zelo narobe. Komaj čakam na vaš nasvet in vpogled.

Ko se boste sami začeli spreminjati, se bodo spreminjali tudi ljudje okoli vas. Morda se drugi sploh ne bodo spremenili, ampak boste le vi tisti, ki boste dobili popolnoma nov pogled. Ne govorim o napakah, ampak o starih vzorcih, ki so globoko zakoreninjeni v vas. Želite ugajati in se zato na vse načine prilagajate. Bojite se biti sami oziroma ostati sami, zato si zatikate oči. S tem samo še bolj padate v črno brezno obupa in depresij. Poznate vse odgovore in jih od mene niti ne pričakujete. Vem, potrebujete samo potrditev. Potrditev, da razmišljate prav. S tem, da se zavedate, da je končno prišel čas za spremembe. Čas, ko je treba iti korak naprej in misliti samo dobre stvari in kaj lepega vas vse še čaka. Uspelo vam bo narediti konec preteklosti in njenim bremenom. Nekaj časa boste porabili samo zase. Se odpočili, zadihali s polnimi pljuči življenje do obisti in dali času čas. Čas celi rane in nam da nove vrednote. Da, svet okoli vas se bo začel spreminjati. In sicer zato, ker ste pripravljeni videti ga in ga tudi sprejeti. Drugačnega kot ste vajeni, a nič zato. Nikoli ni prepozno za nič in vsak dan sproti je nov ter neznan. Z vami ni nič narobe, želite si le miru in sreče. Vse to pa je osnova za dobro življenje. Želim vam vse dobro.

»Marjetica«

Draga Tanja, zopet se obračam na vas z vprašanji. Skrbi me za zdravje, pričakujem operacijo. Ali bo vse v redu potekalo, bo še v tem letu? Kako bo z mojo službo, saj se mi zdi, da se mi ne obetajo prav dobri časi. Najlepša hvala.

Kot vidim, bo operacija kmalu, v začetku jeseni – in bodite brez skrbi, uspešna bo. Težava s kolki vas je zelo obremenjevala in vedno bolj omejevala pri čisto vsakdanjih opravilih. Zato je operacija nujno potrebna. Čez leto in pol se bodo odločili tudi za drugo nogo. Bolečine trpite že vrsto let in še dobro, da ste sploh bili sposobni hoditi v službo. Na delovnem mestu niste nič ogroženi, čeprav vas čaka daljša odsotnost zaradi zdravljenja. Kot vidim, se lahko po obeh operacijah odločite za invalidsko upokojitev. To nikakor ni slaba odločitev. Vsekakor boste za svoje zdravje naredili veliko več, če se upokojite. Mlajša hči bo kmalu rešila težave in bo zadovoljna, ker se je odločila tako, kot se je. Imela bo še enega otroka in to prav kmalu. Vaša vnukinja je zelo navezana na vas in zna vam polepšati marsikateri dan. Šola ji tudi v prihodnje ne bo delala težav. Pri glasbi bo še naprej uspešna in vi jo še naprej spodbujajte. Glede moža vam kaže vse v redu, brez skrbi. Konec leta pa vas razveseli nepričakovani denar. Srečno.

Oddaj svoj komentar

Kranj 8°

oblačno
vlažnost: 99 %
veter: V, hitrost: 11 km/h

8/12

sreda

6/11

četrtek

-2/10

petek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

PRIREDITVE / Gorenjska, 14. november 2018

Medgeneracijske prireditve

PRIREDITVE / Jesenice, 14. november 2018

Za otroke

PREDAVANJA / Kokrica, 14. november 2018

Jezus in njegova slava

IZLETI / Kranj, 15. november 2018

Planinski izlet Potoška gora–Čemšenik

PRIREDITVE / Gorenjska, 15. november 2018

Medgeneracijske prireditve

PRIREDITVE / Jesenice, 15. november 2018

Za otroke

PREDAVANJA / Zali Log, 16. november 2018

Rapalske meje v Železnikih in okolici

PRIREDITVE / Jesenice, 16. november 2018

Za otroke

 

 
 

 

 
 
 

Sodba potrjena tudi na vrhovnem sodišču / 18:26, 13. november

Za 200 evrov tri leta zapora je zelo huda in nesorazmerna kazen v primerjavi s tajkuni, ki so dolžni milijone in so jo odnesli z veliko niž...

Podcenjujemo vpliv alkohola / 20:46, 11. november

Vsakega ki vozi pod vplivom Alkohola treba kaznovati, denarno in zaporno der odvzem vozniške za minimalno 10 let ali za vedno.

Podcenjujemo vpliv alkohola / 20:44, 11. november

Halo!Ali je res bilo potrebno da pride do še ene dveh Mrtvih zaradi, Alkohola, ( Pijancev ) v prometu, da sploh začnejo odgovorni o tem da ...

Varno v zimo / 13:38, 11. november

Pa sploh ni treba na Pokljuko ! Povsod se najde primeren prosto, če ne drugod na Vranskem.

Varno v zimo / 13:36, 11. november

Tale članek mi je pa kot ena skupna reklama za pnevmatike. Po Gorenjski vidim reklamne panoje firm, katerih niti ne testirajo. Tri, štiri ma...

Nadgradnja železniške proge / 12:16, 11. november

Ne vem, če je sploh možno, treba bi bilo poiskati novo traso iz Lj. mimo Brnika naprej do Jesenic!

Nadgradnja železniške proge / 18:41, 10. november

Kot nadgradnjo se razumeva povečana hitrost ali dodaten tir. Ali bo dodaten tir ali ne? Edino to je smiselno glede na kronične zamude gorenjskih potniških vlakov, vse ostalo je samo demagogija.