Tanja odgovarja

»Orhideja 18«

Sem vaša redna bralka, upam, da mi odgovorite. Kako bo moje življenje naprej. Priznam, da me je strah in niti ne vem, ali sem se prav odločila ali pa je z menoj kaj zelo narobe. Komaj čakam na vaš nasvet in vpogled.

Ko se boste sami začeli spreminjati, se bodo spreminjali tudi ljudje okoli vas. Morda se drugi sploh ne bodo spremenili, ampak boste le vi tisti, ki boste dobili popolnoma nov pogled. Ne govorim o napakah, ampak o starih vzorcih, ki so globoko zakoreninjeni v vas. Želite ugajati in se zato na vse načine prilagajate. Bojite se biti sami oziroma ostati sami, zato si zatikate oči. S tem samo še bolj padate v črno brezno obupa in depresij. Poznate vse odgovore in jih od mene niti ne pričakujete. Vem, potrebujete samo potrditev. Potrditev, da razmišljate prav. S tem, da se zavedate, da je končno prišel čas za spremembe. Čas, ko je treba iti korak naprej in misliti samo dobre stvari in kaj lepega vas vse še čaka. Uspelo vam bo narediti konec preteklosti in njenim bremenom. Nekaj časa boste porabili samo zase. Se odpočili, zadihali s polnimi pljuči življenje do obisti in dali času čas. Čas celi rane in nam da nove vrednote. Da, svet okoli vas se bo začel spreminjati. In sicer zato, ker ste pripravljeni videti ga in ga tudi sprejeti. Drugačnega kot ste vajeni, a nič zato. Nikoli ni prepozno za nič in vsak dan sproti je nov ter neznan. Z vami ni nič narobe, želite si le miru in sreče. Vse to pa je osnova za dobro življenje. Želim vam vse dobro.

»Marjetica«

Draga Tanja, zopet se obračam na vas z vprašanji. Skrbi me za zdravje, pričakujem operacijo. Ali bo vse v redu potekalo, bo še v tem letu? Kako bo z mojo službo, saj se mi zdi, da se mi ne obetajo prav dobri časi. Najlepša hvala.

Kot vidim, bo operacija kmalu, v začetku jeseni – in bodite brez skrbi, uspešna bo. Težava s kolki vas je zelo obremenjevala in vedno bolj omejevala pri čisto vsakdanjih opravilih. Zato je operacija nujno potrebna. Čez leto in pol se bodo odločili tudi za drugo nogo. Bolečine trpite že vrsto let in še dobro, da ste sploh bili sposobni hoditi v službo. Na delovnem mestu niste nič ogroženi, čeprav vas čaka daljša odsotnost zaradi zdravljenja. Kot vidim, se lahko po obeh operacijah odločite za invalidsko upokojitev. To nikakor ni slaba odločitev. Vsekakor boste za svoje zdravje naredili veliko več, če se upokojite. Mlajša hči bo kmalu rešila težave in bo zadovoljna, ker se je odločila tako, kot se je. Imela bo še enega otroka in to prav kmalu. Vaša vnukinja je zelo navezana na vas in zna vam polepšati marsikateri dan. Šola ji tudi v prihodnje ne bo delala težav. Pri glasbi bo še naprej uspešna in vi jo še naprej spodbujajte. Glede moža vam kaže vse v redu, brez skrbi. Konec leta pa vas razveseli nepričakovani denar. Srečno.

Oddaj svoj komentar

Kranj 27°

zmerno oblačno
vlažnost: 40 %
veter: S, hitrost: 11 km/h

14/28

torek

13/30

sreda

13/30

četrtek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

IZLETI / Kranj, 17. julij 2018

Kopalni izlet

IZLETI / Kranj, 17. julij 2018

Kolesarski izlet

IZLETI / Jesenice, 17. julij 2018

V Strunjan

FILM / Jesenice, 17. julij 2018

Torkova kinoteka Poletje na Stari Savi 2018

PREDAVANJA / Kranj, 17. julij 2018

Adijo, blokade, čas je za boljše življenje!

IZLETI / Preddvor, 17. julij 2018

Na Konjščico

PRIREDITVE / Kranj, 18. julij 2018

Medgeneracijske prireditve

IZLETI / Kranj, 19. julij 2018

Od Tonkine koče do Poštarskega doma

 

 
 

 

 
 
 

Služiti Slovenski vojski / 12:41, 11. julij

Bravo mladi vojaki.... na mladih svet stoji.

Spomin na preboj na Menini / 08:31, 11. julij

Večna slava junakom domoljubom in vsem partizankam in partizanom !
Smrt fašizmu !!

Zamuda pri obnovi ceste / 21:16, 9. julij

Zadnja dva tedna sem se 2x peljal v Kr.goro! Cesta skozi Gozd Martuljek na polno razkopana. Zgledalo je tako kot da bi gradili avtocesto sko...

Svet čaka name. In na Elan. / 12:53, 29. junij

Super, čestitke vsem !! Bojan in Ingemar pa legende, srečno še naprej!!

Prvi hibridni mestni avtobus / 13:46, 26. junij

Lepo, pohvalno, ampak se mi zdijo Jesenice cele mav hibridne... hahaha

Udba in bela tehnika / 19:02, 24. junij

Kaj tudi ti Brut?

Gospoda cenim kot profesorja in ekonomista. Dober retorik in nekoč steber Pravne fakultete.

Iz pod njegoveg...

Državnozborskim volitvam ob rob / 09:13, 24. junij

G Jelka Logar,
Slovenija ne potrebuje gulash segedin prihodnosti, sovražnega govora, žaljenja, razprodaje kar še ni prodanega, amerikaniz...