Tanja odgovarja

»Levinja«

Že od vsega začetka vašega sodelovanja v Gorenjskem glasu vas spremljam. Nisem vedela, kako priti v stik z vami. Sedaj pa tudi jaz prosim za pomoč. Zanima me za svoje zdravje in za sinova. Iskreno se vam zahvaljujem.

Včasih se na naših ramenih preprosto nabere preveč, pa smo lahko še tako optimistični. Zmoremo vse in še več, kot bi si lahko predstavljali, a kmalu pride do točke, ko postane pretežko. Vse svoje življenje ste posvetili svoji skrbi za druge, svoje želje pa ste postavljali na zadnje mesto. V mladosti ste bili deležni ljubeče bližine svoje mame in zaradi tega ste danes to, kar ste. V enaki meri se sedaj vi razdajate za svoje otroke. Posledice pa se žal odražajo na vašem zdravju. Več pozornosti namenite predvsem psihičnemu počutju. Dovolj bo že, če svoje vsakodnevne skrbi delite s prijateljico. Ob klepetu bodo težave hitro videti manjše. Rajši ne zadržujte stvari v sebi, ker si delate škodo. Sploh pa sedaj lahko mirno pomedete s skrbmi. Pred vami je lepo obdobje, ki ste ga tako dolgo čakali. Starejši sin ima izrazit občutek za poslovne priložnosti, in kar si je zadal, bo tudi dosegel. Nekaj malega se bo moral zadolžiti, vendar mu ne bo žal. Pravi rezultati se bodo kaj hitro začeli kazati. Odsvetujem mu sodelovanje s še eno moško osebo, saj bi to prineslo preveč prilagajanja in s tem si bo delo le oteževal. Na osebnem področju se mu obetajo lepe spremembe. Bo pa moral malo popustiti in spremeniti svoj način življenja. Mlajši sin vas včasih preseneti s svojim naglim odzivom, vendar to ne pomeni, da vas ne spoštuje. Takšne občutke težje izrazi, saj je bolj zaprte narave. Pred njim je sprememba, ki bo njegovo življenje obrnila na glavo. Zajemite življenje z veliko žlico in naj vam ne bo žal nobenega trenutka, ki ga boste posvetili sebi. To so naložbe na dolgi rok. Ko boste vi srečni in zadovoljni, bodo tudi vsi okoli vas. Želim vam vse dobro.

»Pomlad«

Draga Tanja, velikokrat be­rem vašo rubriko. Zanima me, ali bomo prodali hišo in kako bo s hčerinim življenjem.

Za prodajo hiše še ni napočil pravi čas. Tukaj se kaže pomoč ženske osebe, ki se spozna na svoje delo, in ko boste stopili v stik s to osebo, se bo pri prodaji začelo bliskovito premikati naprej. Prodaja bo finančno zelo uspešna. Hčerka je pridna v službi in trudi se, da bi se kar najbolj izkazala. Za zdaj je to le njena začetna služba, nekakšna priprava na življenje. Dobila bo ogromno izkušenj, ki jih bo kasneje dobro unovčila. Na ljubezenskem področju je malce zmedena in ni še čisto odločena, kaj pričakovati od življenjskega sopotnika. Prava ljubezen je blizu, a hkrati daleč. Potrpežljivost je njena vrlina, ki ji bo tokrat stala ob strani. Saj veste – božja mast je tista, ki jo vsak od nas slej ko prej spozna na lastni koži. Lepo se imejte.

Oddaj svoj komentar

Kranj 3°

zmerno oblačno
vlažnost: 98 %
veter: Z, hitrost: 11 km/h

6/14

ponedeljek

4/15

torek

3/22

sreda

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

PRIREDITVE / Gorenjska, 22. oktober 2018

Medgeneracijske prireditve

IZLETI / Preddvor, 23. oktober 2018

Pohod na Trupejevo poldne

PRIREDITVE / Gorenjska, 23. oktober 2018

Medgeneracijske prireditve

PREDAVANJA / Trzin, 23. oktober 2018

Tropski paradiž – Panama

PREDAVANJA / Kranj, 23. oktober 2018

Pravilna prehrana kot orožje proti stresu

PRIREDITVE / Gorenjska, 24. oktober 2018

Komemoracije ob dnevu mrtvih

OBVESTILA / Kranjska Gora, 24. oktober 2018

Peka potice v krušni peči

IZLETI / Kranj, 25. oktober 2018

Na Lepenatko

 

 
 

 

 
 
 

Danes se je začela volilna kampanja / 09:47, 19. oktober

Iztok Purič je skupni kandidat stranke Več za Kranj aktualnega župana Kranja Boštjana Trilarja, Liste za razvoj Kranja in Stranke Alenke Bra...

O spremembi imena šole / 16:02, 17. oktober

In kaj so navedli kot razlog za preimenovanje?
Upam, da odgovorni ne nasedejo tem zdraharjem!!
In ja, večna slava partizanom !!

Gorenjski glas boter Demokraciji / 10:11, 17. oktober

Več o tem na blogu http://slap.blog.siol.net

Napovedali kandidaturo za župana / 22:49, 16. oktober

Se opravičavam. Po enem tednu vam je uspelo objaviti. Bravo, zelo dobro, odlično. Čestitam.

Skrbeti nas mora sedanjost / 18:37, 12. oktober

Škoda ker ne obstoja ena dobra poštena pametna 'vaga', pa da se točno stehta kdo neti.... in kdo poveličuje...

Napovedali kandidaturo za župana / 16:45, 11. oktober

Zakaj ne objavite že vložene in tudi vam poslane kandidature v Naklem? Drago Goričan za župana Nakla in Lista Draga Goričana za razvoj Nakla.

Skrbeti nas mora sedanjost / 06:37, 9. oktober

Vsako netenje sovraštva in poveličevanja fašizma, nacizma je potrebno v kali zatreti in jim pljuniti v ksiht izmečkom slovenskega naroda! Iz...