Tanja odgovarja

»Želje«

Pozdravljeni, Tanja. Na vas se zopet obračam z vprašanji. Zanima me za službo, ali mi jo uspe zamenjati. Kako bom rešila finančne težave, ki jim ni konca. Kaj pa hčerka? Hvala vnaprej za odgovore.

Menjave službe za zdaj ne vidim, torej bi lahko rekla, da v tem obdobju ne bo velikih sprememb na tem področju. Letošnje leto boste veliko premišljevali o svojih ciljih in postali zelo ambiciozni. Prve spremembe pri službi pa se kažejo proti koncu poletja. Trenutno so vse vaše misli usmerjene v bremena, ki jih povzroča finančno stanje. Bolj kot razmišljate o tem, bolj ste zaskrbljeni. Prišli ste do prelomne točke in želite si notranjega miru, saj se zavedate, da vam situacija lahko pusti posledice pri zdravju. Vendarle pa stanje ni tako negativno, kot mislite vi. Je rešljivo in z nekaj pomoči se bodo prve rešitve kmalu pokazale. Po pogovoru z moškim iz vašega sorodstva bo vaše breme postalo lažje. Videti je, da boste deležni pomoči različnih strani. Večji finančni priliv, ki ga pričakujete, boste prejeli v roku pol leta. Sreča, ki jo imate v ljubezni, je vaše močno področje in zavedajte se, da imate vso podporo in zvestobo, ki si jo zaslužite. Kmalu se vam obeta kratek oddih v dvoje, kjer boste sprostili svoje misli. Hčerka ima težave pri študiju, zato se bo res odločila za premor. Dobila bo delo in s študijem nadaljevala kasneje. Selitve in naraščaja pa za zdaj še ni videti. Vse bo ob pravem času. Srečno.

»Trobentica 65«

Pozdravljeni. Sem vaša redna bralka. Končno se tudi jaz obračam na vas v upanju na kakšno lepo napoved v teh turobnih dneh. Zanima me za službo, stanovanje in sina. Hvala in lepe dneve vam želim.

Služba, ki ste jo končno našli, vam je spremenila dnevno rutino. Vanjo je prinesla pestrost, odgovornost in dobro voljo. Spremembe boste občutili tudi pri splošnem počutju, saj boste postali pozitivno naravnani. Proti koncu pomladi bo vaša ljubezenska zveza na razpotju. Spraševali se boste, ali je še smiselno vanjo vlagati svoj čas ali pa je nastopil konec. Ko boste prišli do te točke, vam bo odgovor dal dogodek iz preteklosti, ki ste ga potlačili in o njem niste več razmišljali. Finančno stanje se vam bo izboljšalo. Navadili ste se na skromnejše razmere, zato boste znali dohodke tudi prihraniti. Nakup večjega stanovanja je izvedljiv, vendar žal še ne v tem letu. Selitev in z njo povezane aktivnosti – kar se tiče uradnosti – se kaže v roku dveh let. Sin bo zaključil šolanje in ga tudi nadaljeval. Je ambiciozen in pripravljen prijeti za marsikatero delo, zato bo tudi delo ob študiju kmalu našel. Deklica, ki mu je namenjena, čaka nanj. V ljubezni bo imel vedno srečo. Je močnega značaja in dobro ve, kaj hoče, obenem pa se dobro zaveda tudi vseh svojih vrednot. Kakršen koli strah je povsem nepotreben. Želim vam vse dobro.

Oddaj svoj komentar

Kranj 10°

oblačno
vlažnost: 99 %
veter: J, hitrost: 11 km/h

9/17

torek

11/17

sreda

11/20

četrtek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

IZLETI / Preddvor, 16. oktober 2018

Z Vršiča na Sleme

PRIREDITVE / Kranj, 16. oktober 2018

Prehranska vrednost pridelkov

PRIREDITVE / Kranj, 16. oktober 2018

Narava gorskega sveta

PRIREDITVE / Gorenjska, 16. oktober 2018

Aktivnosti medgeneracijskega centra

OBVESTILA / Preddvor, 16. oktober 2018

Srečanja sekcije za ročna dela

PRIREDITVE / Gorenjska, 16. oktober 2018

Medgeneracijske prireditve

PRIREDITVE / Leše, 16. oktober 2018

Odprtje otroškega igrišča

PRIREDITVE / Jesenice, 16. oktober 2018

Za otroke

 

 
 

 

 
 
 

Skrbeti nas mora sedanjost / 18:37, 12. oktober

Škoda ker ne obstoja ena dobra poštena pametna 'vaga', pa da se točno stehta kdo neti.... in kdo poveličuje...

Napovedali kandidaturo za župana / 16:45, 11. oktober

Zakaj ne objavite že vložene in tudi vam poslane kandidature v Naklem? Drago Goričan za župana Nakla in Lista Draga Goričana za razvoj Nakla.

Skrbeti nas mora sedanjost / 06:37, 9. oktober

Vsako netenje sovraštva in poveličevanja fašizma, nacizma je potrebno v kali zatreti in jim pljuniti v ksiht izmečkom slovenskega naroda! Iz...

Kje je zaklad? / 21:17, 7. oktober

Ja kaj se sekiraš važno je da ti obvladaš Gorenščino,meni ni potrebna ne ena in ne druga za tistih par dni ki jih jaz preživim v sloveniji,z...

Zasmodila se je hrana na štedilniku / 21:06, 7. oktober

A je że smrdela?

Policisti od včeraj znova stavkajo / 21:02, 7. oktober

Kot prvo bi morali začeti stavko tisti ki so zadolženi za varstvo politikov,potem pa še drugi in to več kot do sedaj.

Aljažev stolp je spet doma / 15:00, 5. oktober

Triglavski župnik? :)