Tanja odgovarja

»Želje«

Pozdravljeni, Tanja. Na vas se zopet obračam z vprašanji. Zanima me za službo, ali mi jo uspe zamenjati. Kako bom rešila finančne težave, ki jim ni konca. Kaj pa hčerka? Hvala vnaprej za odgovore.

Menjave službe za zdaj ne vidim, torej bi lahko rekla, da v tem obdobju ne bo velikih sprememb na tem področju. Letošnje leto boste veliko premišljevali o svojih ciljih in postali zelo ambiciozni. Prve spremembe pri službi pa se kažejo proti koncu poletja. Trenutno so vse vaše misli usmerjene v bremena, ki jih povzroča finančno stanje. Bolj kot razmišljate o tem, bolj ste zaskrbljeni. Prišli ste do prelomne točke in želite si notranjega miru, saj se zavedate, da vam situacija lahko pusti posledice pri zdravju. Vendarle pa stanje ni tako negativno, kot mislite vi. Je rešljivo in z nekaj pomoči se bodo prve rešitve kmalu pokazale. Po pogovoru z moškim iz vašega sorodstva bo vaše breme postalo lažje. Videti je, da boste deležni pomoči različnih strani. Večji finančni priliv, ki ga pričakujete, boste prejeli v roku pol leta. Sreča, ki jo imate v ljubezni, je vaše močno področje in zavedajte se, da imate vso podporo in zvestobo, ki si jo zaslužite. Kmalu se vam obeta kratek oddih v dvoje, kjer boste sprostili svoje misli. Hčerka ima težave pri študiju, zato se bo res odločila za premor. Dobila bo delo in s študijem nadaljevala kasneje. Selitve in naraščaja pa za zdaj še ni videti. Vse bo ob pravem času. Srečno.

»Trobentica 65«

Pozdravljeni. Sem vaša redna bralka. Končno se tudi jaz obračam na vas v upanju na kakšno lepo napoved v teh turobnih dneh. Zanima me za službo, stanovanje in sina. Hvala in lepe dneve vam želim.

Služba, ki ste jo končno našli, vam je spremenila dnevno rutino. Vanjo je prinesla pestrost, odgovornost in dobro voljo. Spremembe boste občutili tudi pri splošnem počutju, saj boste postali pozitivno naravnani. Proti koncu pomladi bo vaša ljubezenska zveza na razpotju. Spraševali se boste, ali je še smiselno vanjo vlagati svoj čas ali pa je nastopil konec. Ko boste prišli do te točke, vam bo odgovor dal dogodek iz preteklosti, ki ste ga potlačili in o njem niste več razmišljali. Finančno stanje se vam bo izboljšalo. Navadili ste se na skromnejše razmere, zato boste znali dohodke tudi prihraniti. Nakup večjega stanovanja je izvedljiv, vendar žal še ne v tem letu. Selitev in z njo povezane aktivnosti – kar se tiče uradnosti – se kaže v roku dveh let. Sin bo zaključil šolanje in ga tudi nadaljeval. Je ambiciozen in pripravljen prijeti za marsikatero delo, zato bo tudi delo ob študiju kmalu našel. Deklica, ki mu je namenjena, čaka nanj. V ljubezni bo imel vedno srečo. Je močnega značaja in dobro ve, kaj hoče, obenem pa se dobro zaveda tudi vseh svojih vrednot. Kakršen koli strah je povsem nepotreben. Želim vam vse dobro.

Oddaj svoj komentar

Kranj 27°

pretežno jasno
vlažnost: 45 %
veter: JV, hitrost: 11 km/h

13/27

četrtek

11/29

petek

14/30

sobota

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

PRIREDITVE / Srednja vas v Bohinju, 16. avgust 2018

Glasbeno poletje v Bohinju

IZLETI / Kranj, 16. avgust 2018

Na Tosc

PRIREDITVE / Kranj, 16. avgust 2018

Medgeneracijske prireditve

RAZSTAVE / Radovljica, 16. avgust 2018

Človek, kruh, civilizacija, praznina

PRIREDITVE / Kranj, 17. avgust 2018

Medgeneracijske prireditve

OBVESTILA / Preddvor, 17. avgust 2018

Krvodajalska akcija z izletom

RAZSTAVE / Slovenski Javornik, 17. avgust 2018

Razstava Nike Jezovišek

IZLETI / Kranj, 18. avgust 2018

Na Veliki Hafner

 

 
 

 

 
 
 

Na Jesenicah obeležili spominski dan / 16:06, 6. avgust

Tako je, ne bomo dovolili !! Večna slava junakom !!

Dan spomina na prve žrtve pod Storžičem / 17:47, 2. avgust

Django,
ti si polpismen očitno! A da si v društvu je potrebno biti borec? Vsak gre lahko na pohod, piše...

Dan spomina na prve žrtve pod Storžičem / 07:54, 2. avgust

Mene pa zanima naslednje,
Koliko Borcev pa je v tem Borčevskem društvu? Konec vojne je bil 1945 leta, torej 76 let je minilo in če jih im...

Kovačič se ne da / 13:58, 29. julij

In zdaj taki kot je Primož slavijo! Vili, Vili! Pogrezni se!

Kovačič se ne da / 10:16, 29. julij

Kaj čmo, tipičen škodljivec v rangu povprečnega SDS-ovca !

Kovačič se ne da / 00:43, 28. julij

Spoštovani g.Kovačič!
Za navadne državljane je dokaj čudno, da en posameznik pošlje več kot milijon državljanov se izjasnit za to in to....

Spomin na preboj na Menini / 07:16, 23. julij

Imate popolnoma prav, Primož.