Novi direktor zavoda za turizem v Cerkljah je Tomaž Tolar.

Tomaž Tolar novi direktor

Novi direktor zavoda za turizem v Cerkljah je Tomaž Tolar. 41-letni Blejec, ki je večino kariere delal na področju letalskega turizma, bo na mestu direktorja nadomestil sedanjo vršilko dolžnosti Marušo Zajc, sicer vodjo financ na cerkljanski občinski upravi.

Tomaž Tolar je večino svoje kariere deloval na področju letalskega turizma, kjer je bil pri Adrii Airways zadolžen za 11 tujih trgov. Kot je povedal občinskim svetnikom, lahko izkušnje in znanja z dosedanjega dela uporabi tudi na novem delovnem mestu direktorja cerkljanskega zavoda za turizem.

Cerklje – Občinski svet je prejšnji teden potrdil Tomaža Tolarja za novega direktorja Zavoda za turizem Cerklje na Gorenjskem. Enainštiridesetletni Blejec je bil izbran med 13 kandidati, ki so se prijavili na razpis, in bo nasledil zdajšnjo vršilko dolžnosti direktorice Marušo Zajc, sicer vodjo občinskih financ v Cerkljah.

Tomaž Tolar je po izobrazbi ekonomist, sicer pa je večino kariere vpet v turizem. Pri različnih letalskih prevoznikih je bil odgovoren za pospeševanje prodaje in marketing na mednarodnih trgih. Pri Adrii Airways je prevzel vodenje enajstih tujih trgov, preizkusil pa se je tudi pri tujih letalskih prevoznikih, nazadnje tudi pri dubajskem Emirates Airlines.

Kot je povedal občinskim svetnikom, se je za nov izziv v Cerkljah odločil zaradi kreativnosti pri izdelavi turističnih produktov, ki jih to delovno mesto zahteva. Meni, da lahko svoje znanje in izkušnje s področja letalskega turizma unovči tudi v Cerkljah in turizem v občini dvigne na višjo raven. Kot pravi, morajo Cerklje za turiste postati točka, ki jo je treba obiskati. V ta namen je treba tudi goste, ki obiščejo preostale turistične destinacije na Gorenjskem, znati privabiti v občino.

Kot je bilo slišati, si bo prizadeval tudi za večjo prepoznavnost dogodkov, ki potekajo v občini, večjo povezanost s turističnimi centri v regiji. Več je treba izkoriščati tudi možnost spletnih platform, družabnih medijev. Spletna stran zavoda za turizem pa mora postati bolj marketinško naravnana in ne sme imeti le funkcije obveščanja o dogodkih. »Z vso tehnologijo, ki nam je na voljo, moramo ljudem sporočiti, kaj se v Cerkljah dogaja,« je še dodal novi direktor, sicer nekdanji odbojkar in med drugim tudi pomočnik trenerja pri ACH Volley, ki se v zadnjih letih ukvarja tudi s hokejem in je član nadzornega odbora Občine Bled.

Oddajte svoj komentar

Kranj -2°

oblačno
vlažnost: 96 %
veter: SV, hitrost: 11 km/h

-6/0

ponedeljek

-7/3

torek

-1/0

sreda

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

PRIREDITVE / Gorenjska, 21. januar 2019

Medgeneracijske prireditve

PREDAVANJA / Žirovnica, 21. januar 2019

Vulkanska pustolovščina Srednje Amerike

PRIREDITVE / Gorenjska, 22. januar 2019

Medgeneracijske delavnice

PREDAVANJA / Vodice, 22. januar 2019

Slovenija, čarobna dežela

PRIREDITVE / Gorenjska, 22. januar 2019

Medgeneracijske prireditve

IZLETI / Britof, Predoslje, 23. januar 2019

Kopalni izlet v Šmarješke Toplice

PRIREDITVE / Gorenjska, 23. januar 2019

Medgeneracijske prireditve

OBVESTILA / Škofja Loka, 24. januar 2019

Vadba za možgane

 

 
 

 

 
 
 

Sedem let za smrt brezdomca / 20:56, 20. januar

Jagru, ki je ubil zaščiteno sovo uharico pa grozi tri leta aresta... Adijo pamet !

Gora ni nora / 13:09, 20. januar

Sem prehitro napisal.
Lahko bi kakšnega užalil kar pa ni moj namen.
Popravek:
namesto pametne je pravilno drugačne cilje.

Gora ni nora / 12:54, 20. januar

Nejc Zaplotnik: »Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel; kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.«************Lepo se sliši...

Zaradi požara evakuirali Baragov vrtec / 23:26, 19. januar

In to v Stražišču?kjer sem Jaz gor rastel da negovorim drugih sladkih rečeh ki sem jih prvič v življenju poskusil, sicer že pedeset let živi...

Sedem let za smrt brezdomca / 23:20, 19. januar

Zanima me če bi negdo posilil, prijateljico od Cerarja ? Ali ubil enga politika, a bi bila kazen ista?

Sedem let za smrt brezdomca / 23:18, 19. januar

Sedem let? Mar je v Sloveniji vredno življenje samo sedem let? Bravo mi pa imamo res Zakone! Za ubistvo sedem let, za posilstvo 10 mesecev če Ženska spi in jo negdo posili,Bravo

Umrl v trčenju pred Stenom / 23:13, 19. januar

Ok na sliki sicer ni viden noben predor? Ampak to ni važno, važno je kako je prišlo do nesreče ? Je bil vzrok Alko? Ali nesposobnost voznika...