Novi direktor zavoda za turizem v Cerkljah je Tomaž Tolar.

Tomaž Tolar novi direktor

Novi direktor zavoda za turizem v Cerkljah je Tomaž Tolar. 41-letni Blejec, ki je večino kariere delal na področju letalskega turizma, bo na mestu direktorja nadomestil sedanjo vršilko dolžnosti Marušo Zajc, sicer vodjo financ na cerkljanski občinski upravi.

Tomaž Tolar je večino svoje kariere deloval na področju letalskega turizma, kjer je bil pri Adrii Airways zadolžen za 11 tujih trgov. Kot je povedal občinskim svetnikom, lahko izkušnje in znanja z dosedanjega dela uporabi tudi na novem delovnem mestu direktorja cerkljanskega zavoda za turizem.

Cerklje – Občinski svet je prejšnji teden potrdil Tomaža Tolarja za novega direktorja Zavoda za turizem Cerklje na Gorenjskem. Enainštiridesetletni Blejec je bil izbran med 13 kandidati, ki so se prijavili na razpis, in bo nasledil zdajšnjo vršilko dolžnosti direktorice Marušo Zajc, sicer vodjo občinskih financ v Cerkljah.

Tomaž Tolar je po izobrazbi ekonomist, sicer pa je večino kariere vpet v turizem. Pri različnih letalskih prevoznikih je bil odgovoren za pospeševanje prodaje in marketing na mednarodnih trgih. Pri Adrii Airways je prevzel vodenje enajstih tujih trgov, preizkusil pa se je tudi pri tujih letalskih prevoznikih, nazadnje tudi pri dubajskem Emirates Airlines.

Kot je povedal občinskim svetnikom, se je za nov izziv v Cerkljah odločil zaradi kreativnosti pri izdelavi turističnih produktov, ki jih to delovno mesto zahteva. Meni, da lahko svoje znanje in izkušnje s področja letalskega turizma unovči tudi v Cerkljah in turizem v občini dvigne na višjo raven. Kot pravi, morajo Cerklje za turiste postati točka, ki jo je treba obiskati. V ta namen je treba tudi goste, ki obiščejo preostale turistične destinacije na Gorenjskem, znati privabiti v občino.

Kot je bilo slišati, si bo prizadeval tudi za večjo prepoznavnost dogodkov, ki potekajo v občini, večjo povezanost s turističnimi centri v regiji. Več je treba izkoriščati tudi možnost spletnih platform, družabnih medijev. Spletna stran zavoda za turizem pa mora postati bolj marketinško naravnana in ne sme imeti le funkcije obveščanja o dogodkih. »Z vso tehnologijo, ki nam je na voljo, moramo ljudem sporočiti, kaj se v Cerkljah dogaja,« je še dodal novi direktor, sicer nekdanji odbojkar in med drugim tudi pomočnik trenerja pri ACH Volley, ki se v zadnjih letih ukvarja tudi s hokejem in je član nadzornega odbora Občine Bled.

Oddajte svoj komentar

Kranj 14°

zmerno oblačno
vlažnost: 97 %
veter: J, hitrost: 11 km/h

12/27

sobota

13/28

nedelja

15/28

ponedeljek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

PRIREDITVE / Trzin, 26. maj 2018

Trznfest

IZLETI / Jesenice, 26. maj 2018

V rož'ce na Golico

PRIREDITVE / Škofja Loka, 26. maj 2018

Pravljično popoldne

OBVESTILA / Kranj, 26. maj 2018

Proučevanje Svetega pisma

PRIREDITVE / Trzin, 27. maj 2018

Trznfest

PRIREDITVE / Radovljica, 27. maj 2018

Koncert Veteranskega pevskega zbora

OBVESTILA / Škofja Loka, 27. maj 2018

Srečanje za bolne, ostarele in invalide

PRIREDITVE / Trzin, 28. maj 2018

Trznfest

 

 
 

 

 
 
 

Neuspešni tudi na ustavnem sodišču / 13:13, 23. maj

... sedaj pa veselo do konca - na maršaljat. Bomo videli, kdo je imel prav, ko bodo junijske volitve sredi poletja razveljavljene in bomo šl...

Kazni za oživljanje nacifašizma / 16:42, 17. maj

Domobranci so bili in bodo večna sramota za slovenski narod !
Pod rdečo zvezdo pa je bil mali človek spoštovan in svoboden, pošteno plača...

Županovi »vera, seks, ljubezen« / 09:03, 17. maj

Župani in poslanci bi morali imeti pri nas največ dva mandata. Po prvem mandatu se že počuti nezamenljivega in nezmotljivega, zraste mu ego...

Oživljanje totalitarizmov / 09:00, 11. maj

Domobranci so bili in bodo večna sramota za slovenski narod !
Pod rdečo zvezdo pa je bil mali človek spoštovan in svoboden, pošteno plač...

Steletova nagrada dr. Niki Leben / 14:24, 8. maj

Čestitke za vsekakor zasluženo priznanje. Obnova in prepoznavnost blejskega otoka po celotnem svetu je tudi del njene zasluge. Kljub temu je...

Odkrili bodo ploščo hraniteljem orožja / 23:53, 4. maj

Orožje so skrivali pred Milanom, da ga ni predal JLA.

Ob prazniku čestitka častnega občana Kranja / 23:50, 4. maj

Če je tako nevarno biti novinar, naj pa zamenja poklic in gre delat v proizvodnjo.