Novi direktor zavoda za turizem v Cerkljah je Tomaž Tolar.

Tomaž Tolar novi direktor

Novi direktor zavoda za turizem v Cerkljah je Tomaž Tolar. 41-letni Blejec, ki je večino kariere delal na področju letalskega turizma, bo na mestu direktorja nadomestil sedanjo vršilko dolžnosti Marušo Zajc, sicer vodjo financ na cerkljanski občinski upravi.

Tomaž Tolar je večino svoje kariere deloval na področju letalskega turizma, kjer je bil pri Adrii Airways zadolžen za 11 tujih trgov. Kot je povedal občinskim svetnikom, lahko izkušnje in znanja z dosedanjega dela uporabi tudi na novem delovnem mestu direktorja cerkljanskega zavoda za turizem.

Cerklje – Občinski svet je prejšnji teden potrdil Tomaža Tolarja za novega direktorja Zavoda za turizem Cerklje na Gorenjskem. Enainštiridesetletni Blejec je bil izbran med 13 kandidati, ki so se prijavili na razpis, in bo nasledil zdajšnjo vršilko dolžnosti direktorice Marušo Zajc, sicer vodjo občinskih financ v Cerkljah.

Tomaž Tolar je po izobrazbi ekonomist, sicer pa je večino kariere vpet v turizem. Pri različnih letalskih prevoznikih je bil odgovoren za pospeševanje prodaje in marketing na mednarodnih trgih. Pri Adrii Airways je prevzel vodenje enajstih tujih trgov, preizkusil pa se je tudi pri tujih letalskih prevoznikih, nazadnje tudi pri dubajskem Emirates Airlines.

Kot je povedal občinskim svetnikom, se je za nov izziv v Cerkljah odločil zaradi kreativnosti pri izdelavi turističnih produktov, ki jih to delovno mesto zahteva. Meni, da lahko svoje znanje in izkušnje s področja letalskega turizma unovči tudi v Cerkljah in turizem v občini dvigne na višjo raven. Kot pravi, morajo Cerklje za turiste postati točka, ki jo je treba obiskati. V ta namen je treba tudi goste, ki obiščejo preostale turistične destinacije na Gorenjskem, znati privabiti v občino.

Kot je bilo slišati, si bo prizadeval tudi za večjo prepoznavnost dogodkov, ki potekajo v občini, večjo povezanost s turističnimi centri v regiji. Več je treba izkoriščati tudi možnost spletnih platform, družabnih medijev. Spletna stran zavoda za turizem pa mora postati bolj marketinško naravnana in ne sme imeti le funkcije obveščanja o dogodkih. »Z vso tehnologijo, ki nam je na voljo, moramo ljudem sporočiti, kaj se v Cerkljah dogaja,« je še dodal novi direktor, sicer nekdanji odbojkar in med drugim tudi pomočnik trenerja pri ACH Volley, ki se v zadnjih letih ukvarja tudi s hokejem in je član nadzornega odbora Občine Bled.

Oddajte svoj komentar

Kranj 0°

oblačno
vlažnost: 92 %
veter: J, hitrost: 11 km/h

0/1

ponedeljek

-2/4

torek

0/4

sreda

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

 

 

 

 

PRIREDITVE / Mojstrana, 19. februar 2018

Počitniške aktivnosti

PRIREDITVE / Kranj, Cerklje, Preddvor, Šenčur, 19. februar 2018

Medgeneracijske prireditve

GLEDALIŠČE / Trzin, 19. februar 2018

Prigode modernega samca

OBVESTILA / Radovljica, 19. februar 2018

Srečanje ljudi s težavami s ščitnico

PRIREDITVE / Mojstrana, 20. februar 2018

Počitniške aktivnosti

PREDAVANJA / Vodice, 20. februar 2018

O Galiciji

OBVESTILA / Kranj, 20. februar 2018

Delavnica vaj iVitalis

PRIREDITVE / Mojstrana, 21. februar 2018

Počitniške aktivnosti

 

 
 

 

 
 
 

Slovenija v vojni 1941–1945 / 13:34, 17. februar

Smrt fašizmu in njihovim domačim pomagačem ! ! !

Ob obletnici prvega pristopa na Triglav / 16:42, 13. februar

Lep pozdrav pogovornemu omizju. Triglav je simbol slovenstva, ki ga je vizionarsko izpovedal Semrajc, uglasbil pa Fleischman. Bodimo ponosni...

Eden najvišjih proračunov / 01:04, 2. februar

ČUDOVITO! Mi bo lahko župan Čebulj izplačal denarni dolg ki mi ga je dolžan za pol leta po pogodbi iz koncesije, saj sem še vedno uradno po...

Spor z očetom končal z nožem / 19:18, 31. januar

Ko tole berem se se spomnil na zapis v komentarju na zapis v zadevi:
https://www.google.si/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.24sa...

Glasove jemlje levim in desnim / 12:17, 27. januar

A to bo gospod Marijan Šarec kandidiral v vseh 88 volilnih enotah? So že spremenili zakonodajo ali vas to še čaka?
Ah, to naivno ljudstv...

Ustanovili civilno iniciativo / 11:14, 24. januar

Kadarkoli se pojavi Pavel Rupar s kakšno idejo sem prepričan iz izkušenj iz preteklosti, da to ne more biti nič razumnega ali pametnega. Tak...

Nasprotujejo potvarjanju zgodovine / 21:34, 19. januar

Grob v Dražgošah

Spodnji komentar je skrajšano pismo poslano na Glas po zgornjem članku g. Dežmana kot pismo bralca. Še pred proslav...