Novi direktor zavoda za turizem v Cerkljah je Tomaž Tolar.

Tomaž Tolar novi direktor

Novi direktor zavoda za turizem v Cerkljah je Tomaž Tolar. 41-letni Blejec, ki je večino kariere delal na področju letalskega turizma, bo na mestu direktorja nadomestil sedanjo vršilko dolžnosti Marušo Zajc, sicer vodjo financ na cerkljanski občinski upravi.

Tomaž Tolar je večino svoje kariere deloval na področju letalskega turizma, kjer je bil pri Adrii Airways zadolžen za 11 tujih trgov. Kot je povedal občinskim svetnikom, lahko izkušnje in znanja z dosedanjega dela uporabi tudi na novem delovnem mestu direktorja cerkljanskega zavoda za turizem.

Cerklje – Občinski svet je prejšnji teden potrdil Tomaža Tolarja za novega direktorja Zavoda za turizem Cerklje na Gorenjskem. Enainštiridesetletni Blejec je bil izbran med 13 kandidati, ki so se prijavili na razpis, in bo nasledil zdajšnjo vršilko dolžnosti direktorice Marušo Zajc, sicer vodjo občinskih financ v Cerkljah.

Tomaž Tolar je po izobrazbi ekonomist, sicer pa je večino kariere vpet v turizem. Pri različnih letalskih prevoznikih je bil odgovoren za pospeševanje prodaje in marketing na mednarodnih trgih. Pri Adrii Airways je prevzel vodenje enajstih tujih trgov, preizkusil pa se je tudi pri tujih letalskih prevoznikih, nazadnje tudi pri dubajskem Emirates Airlines.

Kot je povedal občinskim svetnikom, se je za nov izziv v Cerkljah odločil zaradi kreativnosti pri izdelavi turističnih produktov, ki jih to delovno mesto zahteva. Meni, da lahko svoje znanje in izkušnje s področja letalskega turizma unovči tudi v Cerkljah in turizem v občini dvigne na višjo raven. Kot pravi, morajo Cerklje za turiste postati točka, ki jo je treba obiskati. V ta namen je treba tudi goste, ki obiščejo preostale turistične destinacije na Gorenjskem, znati privabiti v občino.

Kot je bilo slišati, si bo prizadeval tudi za večjo prepoznavnost dogodkov, ki potekajo v občini, večjo povezanost s turističnimi centri v regiji. Več je treba izkoriščati tudi možnost spletnih platform, družabnih medijev. Spletna stran zavoda za turizem pa mora postati bolj marketinško naravnana in ne sme imeti le funkcije obveščanja o dogodkih. »Z vso tehnologijo, ki nam je na voljo, moramo ljudem sporočiti, kaj se v Cerkljah dogaja,« je še dodal novi direktor, sicer nekdanji odbojkar in med drugim tudi pomočnik trenerja pri ACH Volley, ki se v zadnjih letih ukvarja tudi s hokejem in je član nadzornega odbora Občine Bled.

Oddajte svoj komentar

Kranj 11°

zmerno oblačno
vlažnost: 98 %
veter: SZ, hitrost: 11 km/h

8/19

petek

6/19

sobota

7/16

nedelja

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

PREDAVANJA / Selca, 19. oktober 2018

O ukanah komunističnega nacionalizma

PRIREDITVE / Predoslje, 19. oktober 2018

Srečanje literatov upokojencev

PRIREDITVE / Jesenice, 19. oktober 2018

Za otroke

PREDAVANJA / Selca, 19. oktober 2018

O ukanah komunističnega nacionalizma

GLASBA / Kranj, 19. oktober 2018

Vem, da bo zopet pomlad

GLEDALIŠČE / Slovenski Javornik, 19. oktober 2018

Razočarana gospodinja pri sexologu

OBVESTILA / Predoslje, 19. oktober 2018

Srečanje literatov upokojencev

GLASBA / Kranj, 19. oktober 2018

Vem, da bo zopet pomlad

 

 
 

 

 
 
 

O spremembi imena šole / 16:02, 17. oktober

In kaj so navedli kot razlog za preimenovanje?
Upam, da odgovorni ne nasedejo tem zdraharjem!!
In ja, večna slava partizanom !!

Gorenjski glas boter Demokraciji / 10:11, 17. oktober

Več o tem na blogu http://slap.blog.siol.net

Napovedali kandidaturo za župana / 22:49, 16. oktober

Se opravičavam. Po enem tednu vam je uspelo objaviti. Bravo, zelo dobro, odlično. Čestitam.

Skrbeti nas mora sedanjost / 18:37, 12. oktober

Škoda ker ne obstoja ena dobra poštena pametna 'vaga', pa da se točno stehta kdo neti.... in kdo poveličuje...

Napovedali kandidaturo za župana / 16:45, 11. oktober

Zakaj ne objavite že vložene in tudi vam poslane kandidature v Naklem? Drago Goričan za župana Nakla in Lista Draga Goričana za razvoj Nakla.

Skrbeti nas mora sedanjost / 06:37, 9. oktober

Vsako netenje sovraštva in poveličevanja fašizma, nacizma je potrebno v kali zatreti in jim pljuniti v ksiht izmečkom slovenskega naroda! Iz...

Kje je zaklad? / 21:17, 7. oktober

Ja kaj se sekiraš važno je da ti obvladaš Gorenščino,meni ni potrebna ne ena in ne druga za tistih par dni ki jih jaz preživim v sloveniji,z...