Tanja odgovarja

»Metulka« V svojih srednjih letih sva se našla. Po letu dni se mi zdi, da je začel izgubljati vero, da je to tisto pravo, oziroma ne ve, kaj in kako, saj je brez izkušenj, jaz pa trdno odločena, da je konec mojega iskanja. Prosim vas, če pogledate,

Lahko vam povem, da to, kar se dogaja med vama, je ljubezen. Vedno bolj bo trdna in vajin odnos lahko samo še bolj napreduje, zato so vsi strahovi odveč. Zdravljenje po poškodbi bo uspešno in vse se uredi. Srečno.

»Leto 2018«

Pozdravljeni, Tanja. Hvala za vse dosedanje odgovore. Tokrat me zanima, kaj lahko pričakujem v novo začetem letu. Zanima me tudi za hčerki.

Preteklo leto je bilo za vas nadvse pestro, saj ste se srečali z mnogimi izzivi. Vse, kar ste prestali in doživeli, se ni izteklo po vaših pričakovanjih, a vendarle bi lahko rekli, da se vas je držala sreča. Imate močno razvit notranji glas in to vas je velikokrat reševalo. Sledili ste srcu in prava pot je našla vas. Letos lahko pričakujte nekoliko bolj umirjeno leto. Na področju financ vidim stabilnost, po kateri hrepenite. Dotok denarja se bo bistveno povečal v drugi polovici leta. Projekt, ki ga imate v mislih, se bo nadaljeval, vendar v bolj počasnem ritmu. Srčna oseba vam je trenutno zelo naklonjena, a vseeno ostanite previdni. Kjer je zaupanje izgubljeno, je težko nadaljevati. Tukaj boste imeli vse karte v rokah vi. Na pomlad prihaja v vaše življenje nov človek, ki vam bo zamajal tla pod nogami. Začeli boste razmišljati v drugo smer in spet se bodo odpirale nove poti. Družabna srečanja vam bodo prijetno popestrila dneve. Hčerka je trenutno zadovoljna s svojim življenjem. Imela bo še enega otroka in tudi poslovno je videti uspeh. Mlajša hčerka ima skrbi, o katerih bi se rada pogovorila z vami. Pri študiju je pridna, vendar se zelo veliko obremenjuje po nepotrebnem. Dnevi, ki vam bodo posebno naklonjeni, so: 4. 2. 2018, 16. 5. 2018, 22. 9. 2018 in 1. 10. 2018. Želim vam vse dobro.

»Luna«

Zanima me za službo, predvsem ali ostajam na trenutnem delovnem mestu. Kako kaže v ljubezni? Najlepša hvala vnaprej.

Sprva ste bili v službi zadovoljni, saj ste se tam dobro počutili in radi ste opravljali svoje delo. Navajeni ste bili na sodelavce in rutino. Nov režim dela, vključujoč z  določenimi spremembami, pa  je na vas vplival tako slabo, da tam ne zdržite več. Kljub nastali situaciji morate pretehtati tudi pozitivne stvari. Ko se boste sprostili in prilagodili, se bo izkazalo, da je nova situacija za vas boljša. Ljubezen boste našli, ko boste odprli svoje srce. Oseba, ki vam je namenjena, je z vami že sedaj povezana in na vse mogoče načine išče ključ do vašega srca. Vaša romantična plat bo prišla na plan in zasijali boste v vsej svoji luči. Lepo vas pozdravljam in srečno.

Oddaj svoj komentar

Kranj 9°

pretežno oblačno
vlažnost: 82 %
veter: SV, hitrost: 11 km/h

8/13

nedelja

2/15

ponedeljek

4/16

torek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

GLEDALIŠČE / Jesenice, Bled, 21. oktober 2018

Čarovnik iz Oza

IZLETI / Šenčur, 21. oktober 2018

Jakobova pot po dolini Radovne

GLEDALIŠČE / Bled, 21. oktober 2018

Čarovnik iz Oza

IZLETI / Gozd - Martuljek, 21. oktober 2018

Na Plešivec pod Košuto

IZLETI / Žiri, 21. oktober 2018

Pohod okrog Žirov

PRIREDITVE / Gorenjska, 22. oktober 2018

Medgeneracijske prireditve

IZLETI / Preddvor, 23. oktober 2018

Pohod na Trupejevo poldne

PRIREDITVE / Gorenjska, 23. oktober 2018

Medgeneracijske prireditve

 

 
 

 

 
 
 

Danes se je začela volilna kampanja / 09:47, 19. oktober

Iztok Purič je skupni kandidat stranke Več za Kranj aktualnega župana Kranja Boštjana Trilarja, Liste za razvoj Kranja in Stranke Alenke Bra...

O spremembi imena šole / 16:02, 17. oktober

In kaj so navedli kot razlog za preimenovanje?
Upam, da odgovorni ne nasedejo tem zdraharjem!!
In ja, večna slava partizanom !!

Gorenjski glas boter Demokraciji / 10:11, 17. oktober

Več o tem na blogu http://slap.blog.siol.net

Napovedali kandidaturo za župana / 22:49, 16. oktober

Se opravičavam. Po enem tednu vam je uspelo objaviti. Bravo, zelo dobro, odlično. Čestitam.

Skrbeti nas mora sedanjost / 18:37, 12. oktober

Škoda ker ne obstoja ena dobra poštena pametna 'vaga', pa da se točno stehta kdo neti.... in kdo poveličuje...

Napovedali kandidaturo za župana / 16:45, 11. oktober

Zakaj ne objavite že vložene in tudi vam poslane kandidature v Naklem? Drago Goričan za župana Nakla in Lista Draga Goričana za razvoj Nakla.

Skrbeti nas mora sedanjost / 06:37, 9. oktober

Vsako netenje sovraštva in poveličevanja fašizma, nacizma je potrebno v kali zatreti in jim pljuniti v ksiht izmečkom slovenskega naroda! Iz...