Tanja odgovarja

»Metulka« V svojih srednjih letih sva se našla. Po letu dni se mi zdi, da je začel izgubljati vero, da je to tisto pravo, oziroma ne ve, kaj in kako, saj je brez izkušenj, jaz pa trdno odločena, da je konec mojega iskanja. Prosim vas, če pogledate,

Lahko vam povem, da to, kar se dogaja med vama, je ljubezen. Vedno bolj bo trdna in vajin odnos lahko samo še bolj napreduje, zato so vsi strahovi odveč. Zdravljenje po poškodbi bo uspešno in vse se uredi. Srečno.

»Leto 2018«

Pozdravljeni, Tanja. Hvala za vse dosedanje odgovore. Tokrat me zanima, kaj lahko pričakujem v novo začetem letu. Zanima me tudi za hčerki.

Preteklo leto je bilo za vas nadvse pestro, saj ste se srečali z mnogimi izzivi. Vse, kar ste prestali in doživeli, se ni izteklo po vaših pričakovanjih, a vendarle bi lahko rekli, da se vas je držala sreča. Imate močno razvit notranji glas in to vas je velikokrat reševalo. Sledili ste srcu in prava pot je našla vas. Letos lahko pričakujte nekoliko bolj umirjeno leto. Na področju financ vidim stabilnost, po kateri hrepenite. Dotok denarja se bo bistveno povečal v drugi polovici leta. Projekt, ki ga imate v mislih, se bo nadaljeval, vendar v bolj počasnem ritmu. Srčna oseba vam je trenutno zelo naklonjena, a vseeno ostanite previdni. Kjer je zaupanje izgubljeno, je težko nadaljevati. Tukaj boste imeli vse karte v rokah vi. Na pomlad prihaja v vaše življenje nov človek, ki vam bo zamajal tla pod nogami. Začeli boste razmišljati v drugo smer in spet se bodo odpirale nove poti. Družabna srečanja vam bodo prijetno popestrila dneve. Hčerka je trenutno zadovoljna s svojim življenjem. Imela bo še enega otroka in tudi poslovno je videti uspeh. Mlajša hčerka ima skrbi, o katerih bi se rada pogovorila z vami. Pri študiju je pridna, vendar se zelo veliko obremenjuje po nepotrebnem. Dnevi, ki vam bodo posebno naklonjeni, so: 4. 2. 2018, 16. 5. 2018, 22. 9. 2018 in 1. 10. 2018. Želim vam vse dobro.

»Luna«

Zanima me za službo, predvsem ali ostajam na trenutnem delovnem mestu. Kako kaže v ljubezni? Najlepša hvala vnaprej.

Sprva ste bili v službi zadovoljni, saj ste se tam dobro počutili in radi ste opravljali svoje delo. Navajeni ste bili na sodelavce in rutino. Nov režim dela, vključujoč z  določenimi spremembami, pa  je na vas vplival tako slabo, da tam ne zdržite več. Kljub nastali situaciji morate pretehtati tudi pozitivne stvari. Ko se boste sprostili in prilagodili, se bo izkazalo, da je nova situacija za vas boljša. Ljubezen boste našli, ko boste odprli svoje srce. Oseba, ki vam je namenjena, je z vami že sedaj povezana in na vse mogoče načine išče ključ do vašega srca. Vaša romantična plat bo prišla na plan in zasijali boste v vsej svoji luči. Lepo vas pozdravljam in srečno.

Oddaj svoj komentar

Kranj 9°

delno oblačno
vlažnost: 92 %
veter: Z, hitrost: 11 km/h

9/22

torek

9/25

sreda

9/23

četrtek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

 

PRIREDITVE / Škofja Loka, 24. april 2018

Študijski krožek Ločanke

RAZSTAVE / Kranjska Gora, 24. april 2018

Etnologija, zbirke in prva vojna

PREDAVANJA / Škofja Loka, 24. april 2018

Vstopimo v odnos z najstniki

PRIREDITVE / Gorenjska, 24. april 2018

Medgeneracijske prireditve

PRIREDITVE / Gorenjska, 24. april 2018

Medgeneracijske prireditve

IZLETI / Šenčur, 25. april 2018

Iz Šenčurja v Šenčur v Italiji

PREDAVANJA / Strahinj, 25. april 2018

O vzgoji in negi gorenjskih nageljnov

OBVESTILA / Kranjska Gora, 25. april 2018

Peka kruha in izdelava masla

 

 
 

 

 
 
 

Poklonili so se junakom v obroču / 23:21, 17. april

Šele potem, ko se bodo njihovi predstavniki distancirali od zločinov komunizma pred, med in po koncu druge svetovne vojne.

Poklonili so se junakom v obroču / 16:38, 12. april

Večna slava junakom !

Janez Janša: smer ni prava / 06:37, 11. april

Fanta, ki iščeta v Cerkljah glasove sta se zmotila v letnici. SDS je v Cerkljah nekaj pomenila, ko je bil Čebulj v stranki, pa je že dolgo tega kar je prišel k pameti...

Janez Janša: smer ni prava / 16:25, 8. april

Ves čas po osamosvojitvi razen petih let, levica išče, pa ne zna in ne zmore najti prave poti. In je tudi nikoli ne bo.

Širijo sporočilo miru / 14:31, 8. april

Za denar naj se oglasijo kar pri Sorosu, ki jih tudi financira.

Previdno pri nabiranju čemaža! / 14:30, 8. april

Čemaž je divji česen. Najlažje se ga loči od drugih podobnih rastlin, po tem da zmečkamo list in ga povohamo. Mora imeti izrazit vonj po čes...

Janez Janša: smer ni prava / 09:34, 7. april

JJ čas je za pokoj, Slovenija bo brez tebe sama našla pravo pot...