Celoletni horoskop

Leto 2018 je po kitajskem horoskopu leto psa (gou). Ima pozitivno silnico, kovina je fiksni element. Ustrezno zahodno znamenje je tehtnica, najbolj zaživi jeseni oz. oktobra. Leto kljub različnosti mnenj prinaša srečo. Plemeniti duh psa zagovarja enakost in svobodo. Navidezna neprijaznost prinaša stabilnost in mir brez izzivanja avtoritete. Odločnost in intenzivnost psa sprožata nesoglasja, nemire in upore, a na koncu vedno prevladata zdrava pamet in širina duha. Lepa beseda vedno lepo mesto najde. Lahko pričakujemo povrnitev zaupanja in obnovitev starih prijateljstev. Ne le osebno, tudi s poslovnega vidika. Več kot ponavadi se bomo v tem letu posvetili učenju in razmišljanju. Iskrenost bo na prvem mestu.

OVEN 21. marec–20. april

Znamenja, s katerimi se najbolj ujamete: lev, tehtnica, kozorog

Ustrezno znamenje kitajskega horoskopa: zmaj

Element: ogenj

Prednosti: samozavest, odgovornosti, delavnost

Slabosti: trma

Značilna lastnost: pogum

Neka situacija že kmalu v začetku leta vas bo čisto nepričakovano pripeljala do drugačnega razmišljanja in vse okoli vas bo postalo lepo. Ob pravem trenutku boste izrazili svoje mnenje in boste temu primerno tudi presenečeni. V času poletnih mesecev boste začeli uresničevati stare sanje oziroma želje, hkrati s tem pa boste tudi duhovno rasli. Neiskrenost, ki jo boste občutili v domačem okolju, vas bo prizadela, a ne toliko, da ne bi zmogli izpeljati svojih odločitev. Slaba stvar se vedno zgodi zato, da se potem lahko dobra. Velikokrat dvomite o drugih, niste pa navajeni, da nekdo dvomi o vas. Tokrat se bodo vloge zamenjale. V ljubezni boste postavljeni pred dejstvo. Ne jezite se za vsako malenkost, življenje jemljite na bolj preprost način. Vaš najboljši dan bo nedelja, srečne številke so 14, 17, 20, 24, 27, 30, 36. Spremlja vas angelska karta Šanti: Sem angel miru, prinašam vam novo spokojnost in uglajeno pot naprej.

BIK 21. april–21. maj

Znamenja, s katerimi se najbolj ujamete: devica, kozorog

Ustrezno znamenje kitajskega horoskopa: kača

Element: zemlja

Prednosti: samostojnost, impulzivnost

Slabosti: vihravost

Značilna lastnost: odvisnost

Tokrat ljubezni in samega dogajanja okoli nje ne boste prepustili naključju. Vsak korak, ki ga boste naredili, bo skrbno načrtovan in seveda uspešen. Pomladni meseci bodo pravo obdobje za akcijo in za naložbe, ki ste jih že večkrat preložili. Za dvome tokrat ne bo časa. Marsikaj, kar vam je do sedaj ostalo skrito, se bo pokazalo, nikar ne odlašajte preveč. Poletje in jesen vama prinašata čustvene dvome. Na trenutke se boste izgubljali v preteklosti in obujali spomine ter iskali odgovore na napačnem kraju. Bodite pazljivi pri raznih obljubah. Projekt, v katerega ste v preteklosti vložili veliko truda, se bo končno obrestoval, tako da boste celo leto dobre volje. Vaš najboljši dan bo sobota, srečne številke so 3, 5, 6, 8, 11, 13, 19. Spremlja vas angelska karta Mystique: Pogumno naprej in ne sprejmite ne, kot možnost. Pričakujte čudežne rešitve.

DVOJČKA 21. maj–21. junij

Znamenja, s katerimi se najbolj ujamete: tehtnica, vodnar

Ustrezno znamenje kitajskega horoskopa: konj

Element: zrak

Prednosti: človekoljubje, ljubeznivost

Slabosti: neodgovornost

Značilna lastnost: odzivnost

Uresničitev cilja se vam res približuje zelo počasi, a ko ga boste dosegli, bo to trdna in dokončna zmaga. Na svoj notranji čut polagate premalo pozornosti, prisluhnite mu! Začnite verjeti sami sebi, in ne toliko drugim. Obeta se vam avantura in samo od vas bo odvisno, ali bo ostalo samo pri tem. Zadnji čas je, da nehate dvomiti v ljubezen. Ljubezen je nekaj najlepšega, kar se lahko zgodi.

Res, da boste malce napeti in razburjeni, a to vas ne bo oviralo pri pomembnih odločitvah, ki vas čakajo v tem letu. Včasih pričakujete preveč in seveda pozabljate, da ste vložili premalo oziroma nič. Na delovnem področju se boste otresli starih navad, ki so vam bile velikokrat v breme. Počutili se boste veliko bolj umirjeno in sproščeno. Vaš najboljši dan bo petek, srečne številke so 10, 12, 13, 16, 20, 26, 28. Spremlja vas angelska karta Kristal: Verjemite in zaupajte, kajti na obzorju je nekaj novega in dobrega, čeprav tega še ne vidite.

RAK 22. junij–22. julij

Znamenja, s katerimi se najbolj ujamete: škorpijon, ribi, lev

Ustrezno znamenje kitajskega horoskopa: koza

Element: voda

Prednosti: potrpežljivost

Slabosti: naivnost

Značilna lastnost: zvestoba

Leto 2018 bo v znamenju čustev. Ko boste analizirali situacijo in svoje razmišljanje delili z osebo, ki vam največ pomeni, boste uspeli in boste srečni. Ne boste več samo dajali, ampak boste končno tudi sprejeli. Naučili se boste uživati čisto v vsakem trenutku življenja in ne več iskali nepomembnih malenkosti. Trudili se boste po svojih najboljših močeh in kmalu, že pred sredino leta, boste prijetno presenečeni, seveda finančno. Sprememb na delovnem mestu se boste najprej ustrašili, saj ste navajeni ustaljenega ritma, a kmalu boste spoznali, da je to za vas dobro. Naredili boste drzen korak, ki se vam bo v prihodnosti precej obrestoval, čeprav sprva ne boste opazili sprememb. Ne obremenjujte se toliko s tujimi bremeni in se raje posvečajte sami sebi. Vaš najboljši dan bo sreda, srečne številke so 3, 4, 12, 14, 17, 26, 37. Spremlja vas angelska karta Aurora: Zdaj lahko letite visoko, kar lahko prestraši druge. Toda ne spuščajte se, kajti druge bo kmalu navdahnil vaš vzor.

LEV 23. julij–23. avgust

Znamenja, s katerimi se najbolj ujamete: oven, škorpijon, vodnar

Ustrezno znamenje kitajskega horoskopa: opica

Element: ogenj

Prednosti: radodarnost, prisrčnost

Slabosti: domišljavost

Značilna lastnost: obilnost

Brez pravega razloga boste kar nekaj časa v prvem obdobju leta otožno razpoloženi. Tudi to je včasih potrebno, saj ima vsak zakaj svoj zato. Na dane razmere nikoli ne smete gledati preveč črnogledo. Marsikaj lepega se skriva pred vašimi očmi in videli boste le, če boste pozorni. Malo se obrnite okoli sebe in spoznali boste, da nikoli niste sami. Ujeli boste vsako poslovno priložnost in obeta se vam niz prijetnih dogodkov. Dolgčas vam v tem letu ne bo. Le če boste v jesenskem obdobju pokazali malo več potrpljenja, si lahko obetate uspešno dokončan projekt. Iskali boste izhode in se uspešno izognili vsem sporom, ki vam bodo prišli na pot. Včeraj je že preteklost. Pomemben je samo ta trenutek, ko se gradi prihodnost. Vaš najboljši dan bo nedelja, srečne številke so 2, 3, 6, 8, 11, 13, 20. Spremlja vas angelska karta Izaija: Pravi čas je, da se v vašem življenju porodijo nove ideje in dogodki. Pazim na vas, vas vodim in ščitim med temi spremembami.

DEVICA 24. avgust–23. september

Znamenja, s katerimi se najbolj ujamete: bik, kozorog

Ustrezno znamenje kitajskega horoskopa: petelin

Element: zemlja

Prednosti: redoljubnost, varčnost, temeljitost

Slabosti: kritičnost

Značilna lastnost: natančnost

Svoja čustva vedno skušate skriti, saj ste prepričani, da vas varujejo pred soočanjem. Pa ni tako – in to boste spoznali v tem letu. Spomladi pridejo na plan romantični trenutki in ljubezen vam bo vedno več pomenila. Bodite zelo previdni pri denarnih zadevah, saj se boste še vedno hoteli izmikati dejstvu, da je denarnica bolj prazna, kot si priznate. Spremembe ne bodo tako kmalu, oziroma ne takrat, ko jih boste pričakovali. Po poletju se le odprejo nove možnosti za dodatni zaslužek. Ker denarja vedno primanjkuje, ne boste dolgo časa premišljevali. V prejšnjem letu ste bili preveč in prepogosto utrujeni. Gibanje in stik z naravo sta enako potrebna kot zrak za dihanje. Čas, ki ga zapravljate z razmišljanjem, raje posvetite svojim pravim željam. Vaš najboljši dan bo sreda, srečne številke so 3, 5, 12, 15, 17, 18, 22. Spremlja vas angelska karta Fiona: Zdaj ko ste prosili angele za pomoč, se odprite, da boste sprejeli božansko vodstvo in podporo. Zaslužite si nebeško pomoč.

TEHTNICA 24. september–23. oktober

Znamenja, s katerimi se najbolj ujamete: dvojčka, vodnar

Ustrezno znamenje kitajskega horoskopa: pes

Element: zrak

Prednosti: predanost, simpatičnost

Slabosti: nezvestoba

Značilna lastnost: očarljivost

Pred vami je več nizov presenečenj čez vse leto. Vsaka zmaga bo slajša od druge. Imeli boste več kot samo pet minut ljubezenskih trenutkov. V ljubezni boste končno začeli ukrepati in ne boste samo čakali, da to stori nekdo drug. Sami sebe boste presenetili. Nesoglasje se bo v delovnem okolju sprožilo zaradi financ. Eden bo hotel to, drugi pa čisto nekaj drugega. Če sami ne boste poskrbeli zase, nihče ne bo. Bodite brez skrbi in se zavedajte, da vas šesti čut še nikoli ni pustil na cedilu. Poslovno se vam obetajo spremembe, ki jih sploh ne boste pričakovali. Če in ko bodo trenutki s temnimi oblaki, ne pozabite, da se prihodnost ne gradi na spominih preteklosti. Zavihajte rokave in pogumno samo naprej. Vaš najboljši dan bo ponedeljek, srečne številke so, 11, 12, 14, 15, 18, 22, 34. Spremlja vas angelska karta Atena: Varno je, da ste močni. Vi znate biti močni na ljubeč način, ki je dober tako za druge kot tudi za vas.

ŠKORPIJON 24. oktober–22. november

Znamenja, s katerimi se najbolj ujamete: rak, ribi

Ustrezno znamenje kitajskega horoskopa: prašič

Element: voda

Prednosti: požrtvovalnost, prijateljstvo

Slabosti: trmoglavost

Značilna lastnost: idealizem

Nemir in manjše krize vam bodo kmalu v začetku leta krajšale spanec. V mesecu marcu se vam bo marsikaj zjasnilo in prišli boste do določenih resnic. S hitro odločitvijo boste poskrbeli za dobro naložbo, ki se vam ne obrestuje enkratno, ampak večkrat v daljših časovnih razmikih. Nehali si boste zatiskati oči pred resnico. Poti je več in vsaka je prava. Pred vami bo veliko dela, in ker ste včasih kar preveč odgovorna oseba, se boste trudili, da se vse uspešno opravi. Mislite, da vse veste, a skozi neke dogodke boste prišli do spoznanj in boste močno presenečeni. Dvomi in staro hrepenenje vas bodo obremenjevali še veliko bolj, ker ne boste pripravljeni narediti koraka naprej. Želite si veliko svobode in jo zato dopuščate tudi drugim, a ujeli se boste v lastno zanko. Vaš najboljši dan bo sobota, srečne številke so 2, 6, 7, 14, 19, 32, 35. Spremlja vas angelska karta Azur: Do želenega izida bo prišlo v kratkem. Bodite potrpežljivi in ne poskušajte izsiliti dogodkov.

STRELEC 23. november–21. december

Znamenja, s katerimi se najbolj ujamete: lev, oven

Ustrezno znamenje kitajskega horoskopa: podgana

Element: ogenj

Prednosti: razsodnost, voditeljstvo, navdušenost

Slabosti: nezaupljivost

Značilna lastnost: optimizem

Prihodnost vam prinaša veliko vznemirljivosti. Pot do vas bo poiskal nekdo, na kogar ste že zdavnaj nehali računali. Potrebni ste spremembe, zato nikar preveč ne odlašajte, ko boste še pred poletjem povabljeni na daljše potovanje. Nikar ne mislite, da morate imeti vedno zadnjo besedo, da je res samo tisto, kar imate vi za resnično – in nič drugega. Včasih vam je dovolj nebo, drugič pa vam tudi nešteto zvezd ni dovolj. Začarani krog. Po vašem bi morali imeti več denarja, kot ga imate, a kaj, ko vedno pozabite na večkratne, a majhne zneske. Lepo in prav je, da ima človek želje, saj so ravno želje tiste, ki nas peljejo na cilj. Vse preveč se imate pod nadzorom. Izbrati morate svojo sprostitveno tehniko, namesto da takim stvarem obračate hrbet. Vaš najboljši dan bo petek, srečne številke so 5, 7, 8, 10, 13, 24, 26. Spremlja vas angelska karta Adriana: Vodim vas k uslišanju vaših molitev. Prosim, prisluhnite in sledite navodilom, ki vam jih sporočam skozi vašo intuicijo, misli in sanje.

KOZOROG 22. decembra–20. januarja

Znamenja, s katerimi se najbolj ujamete: oven, bik, devica

Ustrezno znamenje kitajskega horoskopa: bivol

Element: zemlja

Prednosti: prizadevnost, vestnost

Slabosti: ljubosumnost

Značilna lastnost: neomajnost

Sreča vam bo naklonjena v različnih obdobjih v letu. Radi se boste družili z ljubljeno oseba in pozabili na vse skrbi. Pred vami je veliko lepih trenutkov v dvoje, saj se vam odpira partnerstvo, kakršnega še niste imeli. Utrujenost in nejevolja bosta posledica pretiranega dela v preteklem letu. Poleti boste izpregli in se brez slabe vesti odpočili. Na splošno boste več časa posvetili ljudem, s katerimi vam je prijetno. Radovednost bo tista, zaradi katere se boste odločili za poslovni korak. Vsaka stvar ima svoj čas, še luna in sonce imata svoj ritem. Končno si boste lahko izpolnili kar veliko željo, ki je povezana z denarjem. Vse preveč hitro ste z vsem zadovoljni, zato se ljudje okoli vas nikoli maksimalno ne potrudijo, čeprav jim to ne bi bilo težko. Vaš najboljši dan bo torek, srečne številke so 3, 4, 11, 15, 16, 23, 29. Spremlja vas angelska karta Tereza: Odmor! Prezaposleni ste bili s skrbjo za druge. Zdaj je čas, da se ustavite in poskrbite zase.

VODNAR 21. januar–19. februar

Znamenja, s katerimi se najbolj ujamete: tehtnica

Ustrezno znamenje kitajskega horoskopa: tiger

Element: zrak

Prednosti: prizadevnost, neodvisnost

Slabosti: nestanovitnost

Značilna lastnost: prijateljstvo

Čeprav se vam ljubezen ne bo zapletala, boste za raznorazne zaplete poskrbeli kar sami. Še zlasti v prvih mesecih novega leta boste le s težavo ujeli ravnovesje. Na trenutke boste hoteli pozabiti na svoje odgovornosti in se ujeli v zanke šarma in romantike, a vedno vam bo uspelo še ob pravem času najti pravo rešitev. Vse leto boste nizali poslovne uspehe in marsikomu boste s tem trn v peti, a na to se ne boste ozirali, niti ne boste imeli časa. Poleti si boste privoščili več dopusta, kot ste vajeni, in prijetno se boste počutili v svoji koži, kar bo privlačilo tudi prijatelje, ki se bodo radi zadrževali v vaši družbi. Lažje zdravstvene tegobe bodo samo prehodne in znali se boste z njimi spoprijeti na pozitiven način. Vaš najboljši dan bo četrtek, srečne številke so 2, 3, 6, 9, 11, 20, 26. Spremlja vas angelska karta Ariel: Nova jasnovidna in duhovna izkustva spreminjajo vaš pogled na svet in nase. Dovolite, da se odprejo vaši duhovni darovi.

RIBI 20. februar–20. marec

Znamenja, s katerimi se najbolj ujamete: rak

Ustrezno znamenje kitajskega horoskopa: mačka

Element: voda

Prednosti: fantazija, sočutnost

Slabosti: neodločnost

Značilna lastnost: sočutje

Vedno težje boste v sebi nosili breme, a kaj, ko ne zmorete drugače. Informacije z nasprotne strani vam bodo odprle oči. Kar se bo dalo, se boste posvečali čustvom. Priložnosti za lepe trenutke v dvoje bo kar nekaj. V poslovnem svetu ne boste popuščali pri svojih odločitvah. Šli boste samo naprej in s tem dosegli marsikateri cilj, ki vam je bil do sedaj nemogoč. Malo več poguma in vztrajnosti bo potrebnih, kot ste navajeni, a vsaka stvar je mogoča. Jesen bo malo naporna. Od vas bodo veliko pričakovali. Vsem naenkrat se ne da ustreči in posvetiti enako mero pozornosti. Ko boste že skoraj obupali in ne boste našli izhoda iz nastale situacije, se vam v zadnjem trenutku pokaže rešitev. Takrat, ko ne veste, v katero smer se obrniti, obstojte in ne storite ničesar. Vaš najboljši dan bo nedelja, srečne številke so 1, 7, 8, 10, 12, 17, 31. Spremlja vas angelska karta Izaija: Pravi čas je, da se v vašem življenju porodijo nove ideje in dogodki. Pazim na vas in vas vodim med temi spremembami.

Oddajte svoj komentar

Kranj 3°

pretežno jasno
vlažnost: 96 %
veter: Z, hitrost: 11 km/h

8/13

nedelja

6/14

ponedeljek

4/15

torek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

GLEDALIŠČE / Jesenice, Bled, 21. oktober 2018

Čarovnik iz Oza

IZLETI / Šenčur, 21. oktober 2018

Jakobova pot po dolini Radovne

GLEDALIŠČE / Bled, 21. oktober 2018

Čarovnik iz Oza

IZLETI / Gozd - Martuljek, 21. oktober 2018

Na Plešivec pod Košuto

IZLETI / Žiri, 21. oktober 2018

Pohod okrog Žirov

PRIREDITVE / Gorenjska, 22. oktober 2018

Medgeneracijske prireditve

IZLETI / Preddvor, 23. oktober 2018

Pohod na Trupejevo poldne

PRIREDITVE / Gorenjska, 23. oktober 2018

Medgeneracijske prireditve

 

 
 

 

 
 
 

Danes se je začela volilna kampanja / 09:47, 19. oktober

Iztok Purič je skupni kandidat stranke Več za Kranj aktualnega župana Kranja Boštjana Trilarja, Liste za razvoj Kranja in Stranke Alenke Bra...

O spremembi imena šole / 16:02, 17. oktober

In kaj so navedli kot razlog za preimenovanje?
Upam, da odgovorni ne nasedejo tem zdraharjem!!
In ja, večna slava partizanom !!

Gorenjski glas boter Demokraciji / 10:11, 17. oktober

Več o tem na blogu http://slap.blog.siol.net

Napovedali kandidaturo za župana / 22:49, 16. oktober

Se opravičavam. Po enem tednu vam je uspelo objaviti. Bravo, zelo dobro, odlično. Čestitam.

Skrbeti nas mora sedanjost / 18:37, 12. oktober

Škoda ker ne obstoja ena dobra poštena pametna 'vaga', pa da se točno stehta kdo neti.... in kdo poveličuje...

Napovedali kandidaturo za župana / 16:45, 11. oktober

Zakaj ne objavite že vložene in tudi vam poslane kandidature v Naklem? Drago Goričan za župana Nakla in Lista Draga Goričana za razvoj Nakla.

Skrbeti nas mora sedanjost / 06:37, 9. oktober

Vsako netenje sovraštva in poveličevanja fašizma, nacizma je potrebno v kali zatreti in jim pljuniti v ksiht izmečkom slovenskega naroda! Iz...