Tanja ogovarja

»Bikica 75 «

Prosim vas, da mi poveste, kakšna bo moja prihodnost. Zanimajo me služba, ljubezen, otroci. Hvala za odgovore in lep pozdrav.

Zakaj se dobrim ljudem dogajajo slabe stvari, ne ve nihče. Morda zato, ker drugi ne bi prenesli tako težkega križa. Za vami je težka preizkušnja, boleči spomini, ki vas pritiskajo k tlom, a vaša duša hrepeni po ljubezni. Sprejmite jo, saj vas čakajo res lepi trenutki v dvoje. Za otroke nikakor ni prepozno. Zdravstveno se že nekaj časa ne počutite preveč dobro, a to je le posledica vaših bremen in večnega strahu. Ko odložite bremena, odide bolezen in vse težave. Vaši finančni plani so vam morda res še nedosegljivi, a kmalu bo prišel čas, ko marsikaj, kar je povezano z denarjem, ne bodo samo tihe želje. Ob koncu leta boste imeli čudovito priložnost za zamenjavo službe in bodite pozorni, da ne odide mimo vas. Srečno

»Želje«

Tanja, zanima me, kaj mi prinaša prihodnost. Sem zelo razdvojena, srce si želi, jaz pa nimam poguma stopiti koraka naprej. Obstala sem na križpotju in ne vidim več poti.

Dobro veste, da ste samo vi tisti, ki se morate odločiti. Ko stojimo na križišču življenja, velikokrat ni potrebna le odločitev, ali gremo levo ali desno, ampak ta, da se moramo prepustiti toku. Ne utrujajte se z mislijo, kaj vse bi morali narediti v preteklosti, pomembne naj vam bodo odločitve v tem trenutku in pogum bo prišel sam od sebe. Ko bo vse obmirovalo in boste uživali v tišini, prisluhnite srcu in pripelje vas do cilja. Sam bo našel pot in prostor, kjer mu je mesto. Lahko povem, da je srčna oseba že malo naveličana čakanja in vaših obljub, zato se ne čudite, ko se vam bo začel umikati, vendar le toliko, da boste dobili občutek, da nič ni samoumevno, še najmanj pa ljubezen. Ima vas rad in komaj čaka, da skupaj zaživita, a počasi postaja neučakan. In roko na srce, ni ga težko razumeti … Razmere v domačem odnosu se ne bodo spremenile, lahko se samo še poslabšajo. Naredili ste vse, kar je bilo v vaši moči, in sedaj je prišel čas, da končno naredite tudi nekaj zase. Ljubezni že dolgo ni več, ostale so navade, ki pa ne prinašajo sreče, varnosti in topline. Vi pa želite veliko več in vse to vas čaka. Srečno.

»Najina ljubezen«

Že ste mi pomagali in zopet vas prosim za pomoč. Zanima me, ali se mi oseba, ki mi največ pomeni, približa na tak način, kot si jaz želim. Vem, da me ima rad, vendar mi tega ne pokaže.

Govorica ljubezni je velikokrat skrita očem, saj lahko strah in želja zakrijeta občutke. Že večkrat vam je ta oseba pokazala, kako zelo vas ima rada. Niso samo besede in obljube tiste, ki štejejo, čeprav jih vsak rad sliši. Ob vas čuti in to pove vse. Ob praznikih vas bo presenetil (ne samo s posebnim darilom) in vaši metulji bodo leteli visoko in še višje. Lepo vas pozdravljam.

Oddaj svoj komentar

Kranj 16°

oblačno
vlažnost: 78 %
veter: JZ, hitrost: 11 km/h

11/21

torek

12/24

sreda

14/25

četrtek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

IZLETI / Kranj, 22. maj 2018

V Dolenjske Toplice

PRIREDITVE / Trzin, 22. maj 2018

Trznfest

PRIREDITVE / Kranj, Cerklje, 22. maj 2018

Medgeneracijske prireditve

IZLETI / Kranj, 22. maj 2018

Kolesarska izleta

PREDAVANJA / Kranj, 22. maj 2018

Sanje in duševnost

PRIREDITVE / Trzin, 23. maj 2018

Trznfest

IZLETI / Kranj, 24. maj 2018

Na ferato na Češko kočo

IZLETI / Kranj, 24. maj 2018

Na Kolovrat

 

 
 

 

 
 
 

Kazni za oživljanje nacifašizma / 16:42, 17. maj

Domobranci so bili in bodo večna sramota za slovenski narod !
Pod rdečo zvezdo pa je bil mali človek spoštovan in svoboden, pošteno plača...

Županovi »vera, seks, ljubezen« / 09:03, 17. maj

Župani in poslanci bi morali imeti pri nas največ dva mandata. Po prvem mandatu se že počuti nezamenljivega in nezmotljivega, zraste mu ego...

Oživljanje totalitarizmov / 09:00, 11. maj

Domobranci so bili in bodo večna sramota za slovenski narod !
Pod rdečo zvezdo pa je bil mali človek spoštovan in svoboden, pošteno plač...

Steletova nagrada dr. Niki Leben / 14:24, 8. maj

Čestitke za vsekakor zasluženo priznanje. Obnova in prepoznavnost blejskega otoka po celotnem svetu je tudi del njene zasluge. Kljub temu je...

Odkrili bodo ploščo hraniteljem orožja / 23:53, 4. maj

Orožje so skrivali pred Milanom, da ga ni predal JLA.

Ob prazniku čestitka častnega občana Kranja / 23:50, 4. maj

Če je tako nevarno biti novinar, naj pa zamenja poklic in gre delat v proizvodnjo.

Ovadba proti Pahorju / 10:40, 2. maj

Tega tipa je potrebno čimprej poslat na smetišče zgodovine, bruseljski hlapec dela škodo tej državi...