Tanja ogovarja

»Bikica 75 «

Prosim vas, da mi poveste, kakšna bo moja prihodnost. Zanimajo me služba, ljubezen, otroci. Hvala za odgovore in lep pozdrav.

Zakaj se dobrim ljudem dogajajo slabe stvari, ne ve nihče. Morda zato, ker drugi ne bi prenesli tako težkega križa. Za vami je težka preizkušnja, boleči spomini, ki vas pritiskajo k tlom, a vaša duša hrepeni po ljubezni. Sprejmite jo, saj vas čakajo res lepi trenutki v dvoje. Za otroke nikakor ni prepozno. Zdravstveno se že nekaj časa ne počutite preveč dobro, a to je le posledica vaših bremen in večnega strahu. Ko odložite bremena, odide bolezen in vse težave. Vaši finančni plani so vam morda res še nedosegljivi, a kmalu bo prišel čas, ko marsikaj, kar je povezano z denarjem, ne bodo samo tihe želje. Ob koncu leta boste imeli čudovito priložnost za zamenjavo službe in bodite pozorni, da ne odide mimo vas. Srečno

»Želje«

Tanja, zanima me, kaj mi prinaša prihodnost. Sem zelo razdvojena, srce si želi, jaz pa nimam poguma stopiti koraka naprej. Obstala sem na križpotju in ne vidim več poti.

Dobro veste, da ste samo vi tisti, ki se morate odločiti. Ko stojimo na križišču življenja, velikokrat ni potrebna le odločitev, ali gremo levo ali desno, ampak ta, da se moramo prepustiti toku. Ne utrujajte se z mislijo, kaj vse bi morali narediti v preteklosti, pomembne naj vam bodo odločitve v tem trenutku in pogum bo prišel sam od sebe. Ko bo vse obmirovalo in boste uživali v tišini, prisluhnite srcu in pripelje vas do cilja. Sam bo našel pot in prostor, kjer mu je mesto. Lahko povem, da je srčna oseba že malo naveličana čakanja in vaših obljub, zato se ne čudite, ko se vam bo začel umikati, vendar le toliko, da boste dobili občutek, da nič ni samoumevno, še najmanj pa ljubezen. Ima vas rad in komaj čaka, da skupaj zaživita, a počasi postaja neučakan. In roko na srce, ni ga težko razumeti … Razmere v domačem odnosu se ne bodo spremenile, lahko se samo še poslabšajo. Naredili ste vse, kar je bilo v vaši moči, in sedaj je prišel čas, da končno naredite tudi nekaj zase. Ljubezni že dolgo ni več, ostale so navade, ki pa ne prinašajo sreče, varnosti in topline. Vi pa želite veliko več in vse to vas čaka. Srečno.

»Najina ljubezen«

Že ste mi pomagali in zopet vas prosim za pomoč. Zanima me, ali se mi oseba, ki mi največ pomeni, približa na tak način, kot si jaz želim. Vem, da me ima rad, vendar mi tega ne pokaže.

Govorica ljubezni je velikokrat skrita očem, saj lahko strah in želja zakrijeta občutke. Že večkrat vam je ta oseba pokazala, kako zelo vas ima rada. Niso samo besede in obljube tiste, ki štejejo, čeprav jih vsak rad sliši. Ob vas čuti in to pove vse. Ob praznikih vas bo presenetil (ne samo s posebnim darilom) in vaši metulji bodo leteli visoko in še višje. Lepo vas pozdravljam.

Oddaj svoj komentar

Kranj 11°

oblačno
vlažnost: 88 %
veter: JZ, hitrost: 11 km/h

8/13

torek

2/3

sreda

1/5

četrtek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

OBVESTILA / Jesenice, 12. december 2017

Obvestila Medobčinskega društva invalidov

OBVESTILA / Jesenice, 12. december 2017

Kako so se na Jesenice včasih priseljevali?

PRIREDITVE / Gorenjska, 12. december 2017

Medgeneracijske prireditve

PRIREDITVE / Naklo, 12. december 2017

Predstavitev waldorfske pedagogike in delavnica polstenja

OBVESTILA / Kranj, 12. december 2017

Občni zbor AMD Kranj

OBVESTILA / Kranjska Gora, 13. december 2017

Delavnice v Liznjekovi domačiji

PRIREDITVE / Šenčur, 14. december 2017

V Gradec

IZLETI / Preddvor, 14. december 2017

V predbožični Gradec

 

 
 

 

 
 
 

Lov za zdravnikom / 08:45, 10. december

Na, draga Suzana, tukaj pa še strokovna, komunistična, kritika Tvojega pisanja ;)
Priporočam, da nasvete ex-predsednika stanovskega združ...

Lov za zdravnikom / 08:30, 10. december

Take težave ima zgolj socialistično/plansko zdravstvo. Večina SLO prebivalstva še kar naseda komunističnemu agitpropu, da edinole državno zd...

Obrana Obranca / 12:31, 6. december

Tale prirejena pesmica mi ne da miru:

Obrana smreka

Ko lani sem tam mimo šel,
na smreki križ je še visel,
po dolini p...

Domobranci, zdravo – Bog daj / 12:35, 5. december

Ob takšnih člankih mi postane slabo, med vojno so bili domobranci največji izdajalci Slovenskega naroda, po vojni so to bili zagrizeni komun...

Puška na fronti, ljubica doma / 18:13, 3. december

Super, čestitke dekleta, da se ne pozabi te nore vojne...

Levica: dvignimo plače / 18:11, 3. december

marker1,

Čisti dobiček 3,2 milijarde evrov!!
Za to niso zaslužni drugi ampak delavci oz. gospodarstvo, torej kaj ni jasno?

Levica: dvignimo plače / 23:47, 1. december

Če hočeš povečati plače, moraš več ustvariti. Ti iz Levice v življenju še niso nič delali. Lahko je deliti denar, ki so ga zaslužili drugi.