Tanja odgovarja

»Moja ljubezen«

Obračam se k tebi s samo enim vprašanjem, in ta je, kaj se mi obeta v prihodnosti glede ljubezni. Prijatelj, ki ga imam rada, mi čustva vrača, hkrati pa se umakne korak nazaj, čeprav se oba zavedava, da sva pripravljena in si želiva več. Imam vedno več dvomov. Kaj pokažejo karte za najino ljubezen.

Lepo je biti zaljubljen, saj ko je človek zaljubljen, ima leto dve pomladi in metulji letijo ter plešejo v čudovitem in nepozabnem plesu. Prav to se sedaj dogaja z vama, morda mora le še prijatelj dovoliti svojim metuljem, da se še bolj dvignejo v višave in pokažejo vso svojo lepoto, ki jo skrivajo v svojih krilih. Na vprašanje, zakaj se na trenutke umakne, je odgovor samo en: strah pred izgubo prijateljstva in morda slaba vest do ljudi, do katerih ima, kot sam misli, odgovornost, kar seveda ni res. Ne more vas imeti bolj rad, kot vas ima, saj je šele sedaj spoznal, kaj pomeni biti resnično zaljubljen in biti ljubljen. Pustite mu še malo časa, da v njem dozori odločitev, a ne preveč, saj vseeno potrebuje malo vaše spodbude. Pravijo, da se človek dobrega hitro privadi, a vedno to ni res, saj če človek vedno samo daje, ne zna sprejeti, čeprav je želja po tem velika. Vajina ljubezen ni samo nekaj trenutnega, ampak je večna in mislim, da se tega oba zavedata. Res je, ima bremena iz preteklosti, a zelo se trudi, da se mu bodo vse zadeve postavile na pravo mesto. Umirite se in zadihajte, še vse bo v redu. Srečno!

»Upanje«

Zopet vas prosim za pomoč. Kdaj se bo končala težka zgodba za pravico na sodišču? Kaj pa zdravje in kaj mi svetujete glede hčere? Skoraj več nimam upanja, da bo kdaj bolje, in razmišljam samo še negativno. Hvala. Lep pozdrav.

Leta še ni konec in marsikaj se lahko še zgodi. V jesenskem obdobju, se pravi sedaj, vas čakajo spremembe, ki so že dolgo časa pričakovane, pa jih nikakor ni bilo. Do decembra se vam rešujejo uradne, sodniške zadeve, in kot veste, se drugače kot za vas ugodno sploh ne more rešiti. Glede dedovanje se končno uredi in lažje boste zadihali. Pomirjeni boste. Približno v mesecu marcu ali aprilu naslednjega leta boste premišljevali o zamenjavi okolja in se odločali za selitev. Moj nasvet je, da to tudi storite. Zdravstveno je strah neupravičen, je pa res, da ste psihično sesuti, kar se posledično pozna pri splošnem zdravju. Operacije ne vidim, ne zdaj in ne kasneje. Vse to se uredi. V ljubezni vas kmalu čaka res lepo in nepozabno presenečenje. Hči se velikokrat bori s čustvi in ne ve, kaj naj. Je zelo mile in nežne narave, na zunaj pa kaže drugačen obraz. Tudi njej se obetajo spremembe in vidim ji srečo v ljubezni, ki tudi ostane in ni samo nekaj prehodnega. Brez skrbi, ustvarila si bo družino. Potrebuje občutek varnosti in pripadnosti v ljubezni. Upanje je tisto, ki nikoli ne umre. Želim vam vse dobro.

Oddaj svoj komentar

Kranj -1°

pretežno jasno
vlažnost: 85 %
veter: Z, hitrost: 11 km/h

-2/7

torek

-4/9

sreda

-4/8

četrtek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

PRIREDITVE / Gorenjska, 22. januar 2018

Medgeneracijske prireditve

OBVESTILA / Kranj, 22. januar 2018

Pomoč pri uveljavljanju invalidskih pravic

PRIREDITVE / Kranj, 22. januar 2018

Mesečno srečanje HumanUp

PREDAVANJA / Vodice, 23. januar 2018

Po Iranu

IZLETI / Preddvor, 23. januar 2018

Na Štefanjo goro

PRIREDITVE / Gorenjska, 23. januar 2018

Medgeneracijske prireditve

PRIREDITVE / Kranj, 23. januar 2018

Vaje iVitalis

PREDAVANJA / Tržič, 23. januar 2018

Po sledeh prvih prebivalcev slovenskih Alp

 

 
 

 

 
 
 

Nasprotujejo potvarjanju zgodovine / 21:34, 19. januar

Grob v Dražgošah

Spodnji komentar je skrajšano pismo poslano na Glas po zgornjem članku g. Dežmana kot pismo bralca. Še pred proslav...

Nasprotujejo potvarjanju zgodovine / 09:56, 16. januar

Bravo Lara!
Partizanom herojem večna slava, cerkev naj ne hujska in politizira ampak naj se ukvarja z verniki, kateri naj tudi financirajo.

Dražgoše pričakujejo množičen obisk / 18:37, 15. januar

Lara Jankovič na slovesnosti v Dražgošah:

!! Slovenske vlade so našo zemljo prodale za drobtinice. Od trdnih samoupravnih temeljev ba...

Dražgoše pričakujejo množičen obisk / 09:22, 13. januar

Bo ob hvaljenju borbe v govorih in razstavah kaj prostora o nagajanju oblasti pri gradnji cerkve.
Spodnji zapis je del članka Franca Kav...

Slovenska olimpijska bakla tudi po Gorenjski / 21:48, 10. januar

Uspelo, bolj ali manj, velik minus organizatorju in sicer zakaj: Ogromno otrok, glavni sponzor Coca-Cola in pločevinke v ledu?? Pa kdo bo to...

Grob v Dražgošah / 17:18, 9. januar

G.Pintar Franc

Danes, ko nas kapitalske in politične elite brezsramno ropajo nam ime DEMOKRATIČNA kaj malo pomeni...

Grob v Dražgošah / 21:08, 7. januar

G. Primož, (in še nekateri)
Ste »spregledali, da je v kostnici tudi 40 (41) vaščanov Dražgoš, ne samo partizanov. Z vašim komentarjem dok...