Tanja odgovarja

»Moja ljubezen«

Obračam se k tebi s samo enim vprašanjem, in ta je, kaj se mi obeta v prihodnosti glede ljubezni. Prijatelj, ki ga imam rada, mi čustva vrača, hkrati pa se umakne korak nazaj, čeprav se oba zavedava, da sva pripravljena in si želiva več. Imam vedno več dvomov. Kaj pokažejo karte za najino ljubezen.

Lepo je biti zaljubljen, saj ko je človek zaljubljen, ima leto dve pomladi in metulji letijo ter plešejo v čudovitem in nepozabnem plesu. Prav to se sedaj dogaja z vama, morda mora le še prijatelj dovoliti svojim metuljem, da se še bolj dvignejo v višave in pokažejo vso svojo lepoto, ki jo skrivajo v svojih krilih. Na vprašanje, zakaj se na trenutke umakne, je odgovor samo en: strah pred izgubo prijateljstva in morda slaba vest do ljudi, do katerih ima, kot sam misli, odgovornost, kar seveda ni res. Ne more vas imeti bolj rad, kot vas ima, saj je šele sedaj spoznal, kaj pomeni biti resnično zaljubljen in biti ljubljen. Pustite mu še malo časa, da v njem dozori odločitev, a ne preveč, saj vseeno potrebuje malo vaše spodbude. Pravijo, da se človek dobrega hitro privadi, a vedno to ni res, saj če človek vedno samo daje, ne zna sprejeti, čeprav je želja po tem velika. Vajina ljubezen ni samo nekaj trenutnega, ampak je večna in mislim, da se tega oba zavedata. Res je, ima bremena iz preteklosti, a zelo se trudi, da se mu bodo vse zadeve postavile na pravo mesto. Umirite se in zadihajte, še vse bo v redu. Srečno!

»Upanje«

Zopet vas prosim za pomoč. Kdaj se bo končala težka zgodba za pravico na sodišču? Kaj pa zdravje in kaj mi svetujete glede hčere? Skoraj več nimam upanja, da bo kdaj bolje, in razmišljam samo še negativno. Hvala. Lep pozdrav.

Leta še ni konec in marsikaj se lahko še zgodi. V jesenskem obdobju, se pravi sedaj, vas čakajo spremembe, ki so že dolgo časa pričakovane, pa jih nikakor ni bilo. Do decembra se vam rešujejo uradne, sodniške zadeve, in kot veste, se drugače kot za vas ugodno sploh ne more rešiti. Glede dedovanje se končno uredi in lažje boste zadihali. Pomirjeni boste. Približno v mesecu marcu ali aprilu naslednjega leta boste premišljevali o zamenjavi okolja in se odločali za selitev. Moj nasvet je, da to tudi storite. Zdravstveno je strah neupravičen, je pa res, da ste psihično sesuti, kar se posledično pozna pri splošnem zdravju. Operacije ne vidim, ne zdaj in ne kasneje. Vse to se uredi. V ljubezni vas kmalu čaka res lepo in nepozabno presenečenje. Hči se velikokrat bori s čustvi in ne ve, kaj naj. Je zelo mile in nežne narave, na zunaj pa kaže drugačen obraz. Tudi njej se obetajo spremembe in vidim ji srečo v ljubezni, ki tudi ostane in ni samo nekaj prehodnega. Brez skrbi, ustvarila si bo družino. Potrebuje občutek varnosti in pripadnosti v ljubezni. Upanje je tisto, ki nikoli ne umre. Želim vam vse dobro.

Oddaj svoj komentar

Kranj 1°

delno oblačno
vlažnost: 93 %
veter: JZ, hitrost: 11 km/h

-5/10

ponedeljek

-3/11

torek

1/13

sreda

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

IZLETI / Kranj, 19. november 2017

Pohod po Vertovčevih poteh

IZLETI / Šenčur, 19. november 2017

Po Vertovčevih poteh

PRIREDITVE / Breznica, 19. november 2017

Škratovanje

PRIREDITVE / Šenčur, 19. november 2017

Memorial Borisa Brezarja v prstometu

PRIREDITVE / Visoko, 19. november 2017

Pod okence pridem

OBVESTILA / Kranj, 20. november 2017

Pomoč invalidom

PREDAVANJA / Kranj, 20. november 2017

Predavanje in namestitev atlasa

PREDAVANJA / Jesenice, 20. november 2017

Otrok stalno trmari in izsiljuje

 

 
 

 

 
 
 

Okoljsko priznanje za Radovljico / 00:00, 14. november

Ne vem kam, kje bi napisal, sem rekel, bom pa tukaj!
Radolškega župana bi povprašal sledeče:
- krožišče na plani proti Lancovem oz. L...

Okoljsko priznanje za Radovljico / 23:57, 13. november

Ne vem kam, kje bi napisal, sem rekel, bom pa tukaj!
Radolškega župana bi povprašal sledeče:
- krožišče na plani proti Lancovem oz. L...

Smeti ob cesti proti Strmici / 18:54, 11. november

Ja kako je pa kaj takega sploh možno? Saj smo sory ste gorenci jaz sem tujec iz Dolenske, najbolj pametni, pošteni in kaj vem kaj še ne, vse...

Skozi žleb na vrh / 00:35, 10. november

V Logarski dolini ni slapa Savice. Obstaja samo slap Rinka.

Kandidata v drugem krogu / 14:54, 2. november

DRUGI KROG, prva etapa
Sto kilometrov je mimo. Kaj vse se dogaja ob poti? Najbolj se mi je vtisnilo naslednje:
-Janša se pripravlja n...

Okoljsko priznanje za Radovljico / 20:29, 30. oktober

Kdaj bo avtobusna postaja šla ven iz mesta? Pločnik fali marsikje, npr. od Špara do osamelega Šlandra, vsak let rob ceste malo posujejo s pe...

Gorenjci so uspešni jadralci / 13:13, 28. oktober

Pohvala ekipi!

Me pa zanima, če se udeležite tudi Barkovljanke ! In če, kakšen je tam rezultat?