Tanja odgovarja

»Služba, zdravje«

Lepo vas pozdravljam in vas prosim, da mi pogledate za službo, že nekaj časa sem brez in me zanima, ali je kaj na obzorju. Kako pokaže glede zdravja in sreče v ljubezni, za katero mislim, da zame ne obstaja.

Še enkrat naj povem, da odgovarjam izključno prek Gorenjskega glasa in ne pošiljam odgovorov na dom. Pri iskanju službe boste uspešni že v mesecu marcu, saj se vam takrat odpira nov začetek. V naslednjem letu vam tudi vidim, da se boste odločili za dodatno izobraževanje. Glede zdravja si včasih delate prevelike skrbi. Prav je, da ste na tekočem, kaj se z vami dogaja, ni pa treba pretiravati. Svetujem vam, da preživite čim več časa na svežem zraku in da obnovite športno aktivnost, ki vam je včasih veliko pomenila. Posebnih težav ne vidim, zato samo tako naprej. Prave sreče v ljubezni do sedaj še niste našli, a nikoli ni prepozno. Še pred koncem poletja se boste zaljubili in ljubezen bo obojestranska. Želim vam vse lepo.

»Pomlad 2016«

Zanima me, kdaj bom dobila službo, ker že nekaj časa čakam in sem že čisto obupala. Zanimajo pa me tudi ljubezen, zdravje in denar.

Službo boste dobili v prvih treh mesecih novega leta, vendar jo boste nato v jesenskem obdobju menjali in ta bo potem šele tista prava, ki se obdrži na daljši rok. Boste več kot zadovoljni. V ljubezni še niste spoznali prave sreče in tudi ta vas še čaka. Najlepše obdobje za čustva se vam odpira od junija pa vse do meseca avgusta. Če boste le hoteli, to ne bo samo avantura, ampak tudi kaj več. Vidim, da kar nekaj daste na zdravo življenje in zato ni treba biti v strahu, da vas čaka kaj nepričakovanega. Začeli se boste bolj ukvarjati s športom in na splošno boste še bolj aktivni kot sicer. Ker bo končno služba in redni finančni prilivi, bo tudi denar in lahko si boste izpolnili kakšno željo, ki vam je bila do sedaj nedosegljiva. Imejte se lepo.

»Božična zvezda«

Sem vaša redna bralka. Imam več vprašanj, s katerimi se obračam na vas. Zanimajo me ljubezen, zdravje, služba, denar in otroci. Za odgovore se vam prav lepo zahvaljujem.

Kakšnih posebnih sprememb na osebnem področju ne pričakujte še tako zelo kmalu. A takoj, ko mine zima, se vam odpira nešteto zelo dobrih sprememb. Lahko bi rekla, kot da se boste na novo rodili. Sreča, ki se vam je dolgo izmikala, bo obstala in zažarela kot najbolj svetla zvezda na nebu. Spremembe boste občutili tako v ljubezni kot tudi na poslovnem področju. Vzrok za vaše slabo počutje je v depresiji in zadnji čas je, da kaj naredite zase. Vem, da je pri obilici dela to včasih nemogoče, a vseeno se splača potruditi. Otroci bodo uspešni na vseh področjih in ni treba, da si zaradi njih delate skrbi. Pred vami je lepo in dobro leto in prepričana sem, da boste srečo takoj prepoznali. Srečno.

Oddajte svoj komentar

Kranj 4°

pretežno jasno
vlažnost: 80 %
veter: V, hitrost: 11 km/h

0/18

sobota

0/16

nedelja

5/6

ponedeljek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

IZLETI / Kranj, 28. marec 2020

V severozahodni del slovenske Istre

OBVESTILA / Gorenjska, 28. marec 2020

Odpovedi prireditev zaradi koronavirusa

OBVESTILA / Gorenjska, 29. marec 2020

Odpovedi prireditev zaradi koronavirusa

OBVESTILA / Gorenjska, 30. marec 2020

Odpovedi prireditev zaradi koronavirusa

PRIREDITVE / Kranj, 1. april 2020

Predstavitev medicinskih in ortopedskih pripomočkov

RAZSTAVE / Radovljica, 2. april 2020

Mlada ilustracija 2020

IZLETI / Kranj, 4. april 2020

V Krko na Dan odprtih vrat

IZLETI / Kranj, 25. junij 2020

Štiridnevni izlet v Bosno

 

 
 

 

 
 
 

Vlada pripravila ukrepe za blažitev posledic epidemije / 10:22, 27. marec

Tole v podkrepitev govoric:

https://revijazarja.si/clanek/mnenja/5aa7e56560105/ste-za-referendum-o-rtv-nikar

Vlada pripravila ukrepe za blažitev posledic epidemije / 10:19, 27. marec

Primož, sva že bližje. Te že vidim na desni..........................mal heca.Tole se govori:"....... da velika večina odgovornih in resnih ...

Vlada pripravila ukrepe za blažitev posledic epidemije / 08:55, 27. marec

Izginilo bo na stotine ur dokumentarnega programa in vsebin, ki se ukvarjajo s kulturo, mladimi, glasbo, znanostjo, zabavo, športom in bog v...

Vlada pripravila ukrepe za blažitev posledic epidemije / 20:48, 26. marec

Kar razloži.

Vlada pripravila ukrepe za blažitev posledic epidemije / 19:32, 26. marec

Kaj to pomeni mi verjetno ni potrebno razlagati? Ali pač?

Najbolj izpostavljeni ostajajo starejši / 19:27, 26. marec

Se strinjam, me pa zanima, če kdo od starejših lahko odgovori zakaj je potrebno v tem času po Merkurju iskat zemljo in rože?

Vlada pripravila ukrepe za blažitev posledic epidemije / 15:43, 26. marec

D) referendum ukinitvi obveznega RTV prispevka.