Obvestila

Kje: Gorenjska

Kdaj: sobota, 21. marec 2020

Odpovedi dogodkov zaradi koronavirusa

Kranj – RKS OZ Kranj prosi uporabnike, da pred napovedanimi aktivnostmi aktualne informacije poiščejo in preberejo na njihovi spletni strani www.kranj.ozrk.si ali pa jih pokličejo na 04 20 186 72 in jim bodo posredovali ustrezne informacije. Trenutno so odpovedane vse meritve krvnega tlaka, holesterola in krvnega sladkorja (Goriče, Cerklje, Čirče). Skladišče s humanitarno pomočjo je trenutno zaprto. Odpovedano je tudi razdeljevanje hrane in ostalih potrebščin (obutev, oblačila, toaletne potrebščine itd.). Ko bo skladišče s humanitarno pomočjo ponovno odprto, bodo o terminih delitve obvestili. Krvodajalske akcije pa trenutno še potekajo po napovedanih razporedih, saj so potrebe po krvi še vedno aktualne.

Kranj – Planinsko društvo Iskra Kranj obvešča, da je planinski izlet na Žbevnico, predviden za 21. marca, odpovedan. V primeru morebitne možnosti prestavitve na drug termin v letošnjem letu bodo o tem obvestili.
Kranj – Planinsko društvo Iskra Kranj odpoveduje planiran izlet v soboto, 28. marca, v Padno, Novo vas, Sv. Peter in Krkavče. Če bo mogoče, bodo izlet izvedli v drugem terminu in o tem tudi obvestili.

Kranj – Društvo diabetikov Kranj odpoveduje občni zbor, napovedan za 19. marca. Prav tako so do nadaljnjega odpovedane vse aktivnosti društva, vključno z uradnimi urami.

Preddvor – Društvo upokojencev Preddvor obvešča svoje člane in članice, da odpoveduje vse aktivnosti v društvu do preklica razsajanja koronavirusa. Prav tako tudi ni uradnih ur.

Škofja Loka, Poljane, Gorenja vas, Sovodenj, Žiri, Železniki in Trata – Knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka obvešča, da so vse njene enote zaradi epidemije koronavirusa zaprte.

Škofja Loka – Kino Sora obvešča, da zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa do preklica odpovedujejo vse filmske projekcije.

Škofja Loka – Razvojna agencija Sora obvešča, da zaradi nastale situacije v Sloveniji prestavljajo predavanje Ali se teme okolja tičejo vseh nas? in projekcijo filma Smeti v okviru projekta Lesni feniks, predvidena za 18. marec v Kulturnem domu Železniki. O novem terminu dogodka bodo obvestili.

Tržič – Turistično promocijski in informacijski center (TPIC) obvešča, da so vsi dogodki na območju občine Tržič do nadaljnjega odpovedani ali prestavljeni na kasnejši termin. Prav tako je zaradi nastale situacije in preventivnih ukrepov TPIC Tržič začasno zaprt. Prosijo, da vse zadeve in vprašanja urejate po telefonu (04 597 15 24, 04 597 15 36 ali 051 627 057) in elektronski pošti (informacije@trzic.si).

Bled, Srednja vas, Trenta – Javni zavod Triglavski narodni park obvešča, da so do nadaljnjega odpovedani vsi dogodki v organizaciji zavoda in zaprta vsa informacijska središča Triglavskega narodnega parka: Triglavska roža Bled, Center TNP Bohinj in Informacijsko izobraževalno središče Dom Trenta. O ponovnem odprtju bodo obvestili.
Jesenice – Iz Gornjesavskega muzeja Jesenice sporočajo, da so v skladu z vladnimi ukrepi in priporočili pristojnih služb RS njihovi muzeji do preklica zaprti za vse obiskovalce.

Trzin – Kulturni dom Trzin obvešča, da je Upravni odbor KUD na dopisni seji sklenil, da do nadaljnjega odpove vse predvidene prireditve.

 

Obvestila / Kranj, 4. julij 2020

Proučevanje Svetega pisma

Krščanska adventistična cerkev Kranj vabi, v soboto, 4. julija, v Dom krajanov Primskovo na proučevanje Svetega pisma s temo Čemu pričati ob 9. uri te...

 

Obvestila / Žirovnica, 7. julij 2020

Obvestilo DU Žirovnica

Društvo upokojencev Žirovnica obvešča svoje člane, da bosta društvena pisarna in blagajna v mesecu juliju in avgustu odprti ob torkih od 9. do 11. ure...

Kranj 16°

pretežno jasno
vlažnost: 88 %
veter: J, hitrost: 11 km/h

14/27

sobota

12/29

nedelja

15/30

ponedeljek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

IZLETI / Šenčur, 4. julij 2020

Jamborna pot in Pentlja na Rakitni

DELAVNICE / Tržič, Jezersko, 4. julij 2020

Praktično turistično izobraževanje

PRIREDITVE / Tržič, 4. julij 2020

Gasilska veselica

OBVESTILA / Kranj, 4. julij 2020

Proučevanje Svetega pisma

IZLETI / Kranj, 4. julij 2020

Pohod na Krvavec

PRIREDITVE / Jesenice, 4. julij 2020

Poletna ponudba v Gornjesavskem muzeju Jesenice

PRIREDITVE / Preddvor, 4. julij 2020

Kmečka tržnica

OBVESTILA / Žirovnica, 7. julij 2020

Obvestilo DU Žirovnica

 

 
 

 

 
 
 

Virusu sapa ne pojenjuje / 18:48, 3. julij

Sem vprašal Jelkota, Bojane pa nisem dobil.SEm mu povedal kaj te tare.Reku Jelko: načeloma ni treba po uporabi maske zavreči, ampak, sedaj ...

Virusu sapa ne pojenjuje / 18:22, 3. julij

A pa ti je treba trikrat na dan hodit v trgovino?

Potrjenih 16 okužb z novim koronavirusom / 13:21, 3. julij

Kakšno zaščito pred korono uporabljajo politiki? Vsi zdravi, nihče ne zboli, niti levi, niti desni !

Hrvaška gre na rumeni seznam / 10:52, 3. julij

Vsak ki bi rad 15 minut televizijske slave, nekaj že svari in nas na nekaj opozarja. Korona, COVID-19, plastične vrečke, planet se bo scvrl,...

Virusu sapa ne pojenjuje / 08:57, 3. julij

A lahko Jelkota in Bojano nekdo vpraša, kako si predstavljat nošenje mask, če je treba po uporabi masko zavreči stran?To pomeni, da v povpre...

Razdvojeni proslavljali dan državnosti / 08:52, 3. julij

Nisem falil, pijandura ki ni R od režiserja !
Vsekakor pripadnikom častne enote kapo dol za mirne živce, jest se ne bi zadržal, priznam..

Hrvaška gre na rumeni seznam / 07:23, 3. julij

Raziskava o okuženosti medicinske fakultete LJ narejena maja je pokazala, da je smrtnost v primeru obolelosti z Covid-19 med 0,125 in 0,25%....