Obvestila

Kje: Gorenjska

Kdaj: sobota, 21. marec 2020

Odpovedi dogodkov zaradi koronavirusa

Kranj – RKS OZ Kranj prosi uporabnike, da pred napovedanimi aktivnostmi aktualne informacije poiščejo in preberejo na njihovi spletni strani www.kranj.ozrk.si ali pa jih pokličejo na 04 20 186 72 in jim bodo posredovali ustrezne informacije. Trenutno so odpovedane vse meritve krvnega tlaka, holesterola in krvnega sladkorja (Goriče, Cerklje, Čirče). Skladišče s humanitarno pomočjo je trenutno zaprto. Odpovedano je tudi razdeljevanje hrane in ostalih potrebščin (obutev, oblačila, toaletne potrebščine itd.). Ko bo skladišče s humanitarno pomočjo ponovno odprto, bodo o terminih delitve obvestili. Krvodajalske akcije pa trenutno še potekajo po napovedanih razporedih, saj so potrebe po krvi še vedno aktualne.

Kranj – Planinsko društvo Iskra Kranj obvešča, da je planinski izlet na Žbevnico, predviden za 21. marca, odpovedan. V primeru morebitne možnosti prestavitve na drug termin v letošnjem letu bodo o tem obvestili.
Kranj – Planinsko društvo Iskra Kranj odpoveduje planiran izlet v soboto, 28. marca, v Padno, Novo vas, Sv. Peter in Krkavče. Če bo mogoče, bodo izlet izvedli v drugem terminu in o tem tudi obvestili.

Kranj – Društvo diabetikov Kranj odpoveduje občni zbor, napovedan za 19. marca. Prav tako so do nadaljnjega odpovedane vse aktivnosti društva, vključno z uradnimi urami.

Preddvor – Društvo upokojencev Preddvor obvešča svoje člane in članice, da odpoveduje vse aktivnosti v društvu do preklica razsajanja koronavirusa. Prav tako tudi ni uradnih ur.

Škofja Loka, Poljane, Gorenja vas, Sovodenj, Žiri, Železniki in Trata – Knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka obvešča, da so vse njene enote zaradi epidemije koronavirusa zaprte.

Škofja Loka – Kino Sora obvešča, da zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa do preklica odpovedujejo vse filmske projekcije.

Škofja Loka – Razvojna agencija Sora obvešča, da zaradi nastale situacije v Sloveniji prestavljajo predavanje Ali se teme okolja tičejo vseh nas? in projekcijo filma Smeti v okviru projekta Lesni feniks, predvidena za 18. marec v Kulturnem domu Železniki. O novem terminu dogodka bodo obvestili.

Tržič – Turistično promocijski in informacijski center (TPIC) obvešča, da so vsi dogodki na območju občine Tržič do nadaljnjega odpovedani ali prestavljeni na kasnejši termin. Prav tako je zaradi nastale situacije in preventivnih ukrepov TPIC Tržič začasno zaprt. Prosijo, da vse zadeve in vprašanja urejate po telefonu (04 597 15 24, 04 597 15 36 ali 051 627 057) in elektronski pošti (informacije@trzic.si).

Bled, Srednja vas, Trenta – Javni zavod Triglavski narodni park obvešča, da so do nadaljnjega odpovedani vsi dogodki v organizaciji zavoda in zaprta vsa informacijska središča Triglavskega narodnega parka: Triglavska roža Bled, Center TNP Bohinj in Informacijsko izobraževalno središče Dom Trenta. O ponovnem odprtju bodo obvestili.
Jesenice – Iz Gornjesavskega muzeja Jesenice sporočajo, da so v skladu z vladnimi ukrepi in priporočili pristojnih služb RS njihovi muzeji do preklica zaprti za vse obiskovalce.

Trzin – Kulturni dom Trzin obvešča, da je Upravni odbor KUD na dopisni seji sklenil, da do nadaljnjega odpove vse predvidene prireditve.

 

Obvestila / Kranj, 18. sepember 2020

Odpovedani izleti, zaprta pisarna

Planinsko društvo Iskra Kranj obvešča, da bo društvena pisarna do konca meseca septembra zaradi povečanega števila okuženih v Sloveniji zaprta za vse ...

 

Obvestila / Radovljica, 22. sepember 2020

Prost vstop v Muzej talcev

Muzeji radovljiške občine obveščajo, da bo v ponedeljek, 21. septembra, ob svetovnem dnevu miru, prost vstop v Muzej talcev, ki bo odprt od 14. do 18....

 

Obvestila / Kranj, 23. sepember 2020

Predstavitev medicinskih in ortopedskih pripomočkov

Društvo upokojencev Kranj vabi svoje člane na srečanje in predstavitev medicinskih in ortopedskih pripomočkov družbe DIRS iz Ljubljane, ki bo v sredo,...

Obvestila / Kranj, 23. sepember 2020

Predstavitev medicinskih pripomočkov

Društvo upokojencev Kranj obvešča, da je prišlo do spremembe lokacije predstavitve medicinskih pripomočkov družbe DIRS, d. o. o., ki bo v sredo, 23. s...

 

Obvestila / Cerklje, 24. sepember 2020

Pohod na Ratitovec prestavljen

Društvo upokojencev Cerklje člane društva obvešča, da planinski izlet na Ratitovec 15. septembra zaradi objektivnih razlogov odpade. Organiziran bo v ...

 

Obvestila / Kranj, 5. oktober 2020

Merjenje krvnega tlaka

Medobčinsko društvo invalidov Kranj obvešča svoje člane, da je merjenje krvnega tlaka vsak prvi ponedeljek v mesecu od 9. do 11. ure v pisarni društva...

Kranj 20°

zmerno oblačno
vlažnost: 62 %
veter: JV, hitrost: 11 km/h

10/22

petek

7/22

sobota

6/24

nedelja

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

OBVESTILA / Kranj, 18. september 2020

Odpovedani izleti, zaprta pisarna

IZLETI / Kranj, 19. september 2020

Na Dolenjsko na oglede in kopanje

IZLETI / Kranj, 19. september 2020

Po Dolenjskem

IZLETI / Kranj, 19. september 2020

V Karnijske Alpe

IZLETI / Žiri, 20. september 2020

Pohod ob rapalski meji

GLASBA / Srednja vas pri Šenčurju, 20. september 2020

Dobrodelni koncert

IZLETI / Kranj, Škofja Loka, 21. september 2020

Trgatev v Vitovljah

PRIREDITVE / Škofja Loka, 22. september 2020

Zaljubljeni v ustvarjalnost

 

 
 

 

 
 
 

V sredo potrdili 104 okužbe z novim koronavirusom, trenutno več kot tisoč aktivno okuženih / 14:57, 17. september

Prelet šestih f-16 in treh pilatusov za zmago nad epidemijo korone je bila slaba ideja. Morali bi izvesti celovito vojaško parado, tako pa se nam je sovrag izmuznil.

Premisleki o prihodnosti javnih medijev / 11:39, 17. september

klap klap retard

Premisleki o prihodnosti javnih medijev / 10:14, 17. september

trček iz SD-ja imenovan Primož


...................................SD = stupid degenerate

Premisleki o prihodnosti javnih medijev / 08:59, 17. september

Evo ga, pridružil se nam je še en klon trol vernik grofa drakule takozvani dolejo.. Dežman mogoče?

Wojčehowski, tole peče a?
SDS = Small dick syndrome

Premisleki o prihodnosti javnih medijev / 19:48, 16. september

Primož, Nova24TV in Demokracija sta ravno tako pristranski kot POPTV ali RTVSLO, a sta v manjšini, zato sta neprecenljivi za uravnoteženje. ...

Premisleki o prihodnosti javnih medijev / 16:29, 16. september

Primož, tole pa peče!?

Premisleki o prihodnosti javnih medijev / 16:26, 16. september

Primož, skoraj pozabil.
Tudi belčiki imajo svoje ga predstavnika. Pogačarja v beli majici!
Dejmo Tadej!!!