Letos bomo v Zvezde plešejo spremljali: Tejo in Janija Jugovica, Katayo, Luko Žvižeja, Mojco Funkl, Denisa Toplaka, Alyo, Tomaža Miheliča, Kajo Vidmar in Mikija Vlahoviča / Foto: Pop TV

Začenjajo na dan žena

Prihajata četrta sezona plesnega šova Zvezde plešejo in druga sezona kuharskega tekmovanja za otroke Mali šef Slovenije. Na male zaslone se obe oddaji vračata ravno 8. marca 2020.

Plesni spektakel Zvezde plešejo prihaja na spored Pop TV v nedeljo, 8. marca, ob 20. uri. V najbolj plesni televizijski studio se vračata voditelja Tara Zupančič in Peter Poles, sodniške loparčke pa bodo tudi to sezono dvigali Katarina Venturini, Nika Ambrožič Urbas, Lado Bizovičar in glavni sodnik Andrej Škufca.

Letos se bo po plesnem parketu vrtelo deset parov in med njimi bodo zvezdniški del zastopali: član skupine Victory Miki Vlahovič, igralka Mojca Funkl, rokometaš Luka Žvižej, pevki Kataya in Alya, zakonca Teja in Jani Jugovic, model in igralka Kaja Vidmar, Tomaža Miheliča se spominjamo iz glasbene zasedbe Sestre, Denisa Toplaka pa iz resničnostnega šova Kmetija. Ustvarjalci plesno-zabavne oddaje pa so že za prvo pripravili presenečenje, saj bodo zaplesale le zvezdnice, ki pa so pred nekaj dnevi izvedele, kdo so njihovi soplesalci, in tudi začele trenirati. Alya bo tako plesni globus osvajala z zmagovalcem druge sezone Miho Peratom, Kaja Vidmar z Miho Vodičarjem, Kataya je dobila Nejka Petra Levaka, Mojca Funkl lanskega zmagovalca Arneja Ivkoviča, Teja Jugovic pa Tomaža Štera. Zvezdnike razodetje, s kom bodo plesali, še čaka.

Dve uri prej pa bodo na osmomarčevsko nedeljo na isti televiziji začeli predvajati še drugo sezono kuharskega tekmovanja za otroke Mali šef Slovenije. Ponovno bo njegov voditelj Sašo Stare in tudi žirijo bodo sestavljali znani obrazi: Mojca Trnovec iz Gostilne Mihovec, Jorg Zupan iz ljubljanskega Ateljeja in Uroš Štefelin, ki ga poznamo iz Vile Podvin. Med mladimi kuharskimi tandemi, ki jih bomo lahko spremljali v tokratnem Malem šefu Slovenije, pa bodo gorenjske barve zastopali trije osnovnošolski pari. Iz OŠ Preserje pri Radomljah bosta to 13-letnika Alen Enci in Sebastijan Kmetič, tudi sicer prijatelja. Sebastjan rad pripravlja ribe in školjke, tudi brodet mu ni tuj. Iz OŠ Mengeš prihajata 12- in 13-letnica Ana Natalie Dornik ter Martina Marković. Ana kuharskega vzornika vidi v očetu, ne mara površnosti, njena najljubša razvada pa je makova pita z jabolki, medtem ko je Martinina čokolada. Najraje pa Martina pripravlja tortilje, recept zanje, pravi, je prava družinska skrivnost. Iz OŠ Preska pa prihajata 13-letna Nik Olaj in Nika Zorič. Nik pravi, da sta prijatelja, ki skupaj tičita, kar pomni; Nika pa doda, da najraje peče sladice, kot so mafini in piškoti.