Protest zaradi blatenja občinskega svetnika Urbanca

Občinski svetnik Janez Urbanc je s svojim pisanjem dokazal, da ne pozna delovanja političnih strank, še posebej ne stranke LDS.

V stranko LDS se lahko včlani vsak, seveda pa mora svojo pristopno izjavo poslati v člansko pisarno LDS v Ljubljano in se ne more včlaniti kar v Radovljici. Tudi pri izključitvah je podoben, le še bolj zapleten sistem. Na takšen način je onemogočeno manipuliranje s člani, ljudje vendarle nismo blago. Upam, gospod Urbanc, da vi s svojimi člani ne ravnate kar tako malo po domače.

 

V Občinskem odboru LDS Radovljica ostro protestiramo proti temu, da nas je g. Urbanc označil za lažnivce! Od njega zahtevamo javno opravičilo, objavljeno v naslednji številki Deželnih novic. Prepričani smo tudi, da njegovo blatenje veliko več pove o njem samem, kot o nas, ki smo napadeni.

 

Glede izkoriščanja koalicije s strani LDS pa g. Urbanc, ki ni član te koalicije in na njenih sestankih ne sodeluje, očitno ve največ. Zanimivo je, da še nihče iz koalicije ni o »izkoriščanju« še nič napisal in nič potožil.

 

Mogoče pa g. Urbanc sodi, da LDS deluje enako kot on sam, ki je za svojo politično promocijo že izkoristil lastno opozicijo, o čemer ste si lahko prebrali v Deželnih novicah.

 

G. Urbanc, upam, da boste prenehali druge enačiti s seboj in da boste uspeli ohraniti vsaj toliko dostojanstva in pokončne drže, da vam za dosego začrtanih ciljev ne bo treba več segati po neresnicah.

 

V imenu LDS Radovljica,

Irena Pogačnik